Brudd for «Skal vi danse»-paret

Det ble en kortvarig romanse mellom Rachel Nordtømme og Tom-Erik Nilsen.

<strong>KORTVARIG KJÆRLIGHET:</strong> Verken Tom-Erik Nilsen eller Rachel Nordtømme la skjul på sitt gode forhold under «Skal vi danse»-sendingene fra Nydalen i Oslo. Nå er kjæresteforholdet over. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
KORTVARIG KJÆRLIGHET: Verken Tom-Erik Nilsen eller Rachel Nordtømme la skjul på sitt gode forhold under «Skal vi danse»-sendingene fra Nydalen i Oslo. Nå er kjæresteforholdet over. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Se og Hør kunne i oktober avsløre at Petter Northugs eks-kjæreste Rachel Nordtømme (22) hadde funnet tonen med den staute bergensdanseren Tom-Erik Nilsen (25), kjent fra flere runder i «Skal vi danse» på TV 2.

Paret klarte ikke å holde hendene fra hverandre i all offentlighen under «Skal vi danse»-sendingene fra Nydalen i Oslo.

Rachel besøkte Tom-Erik i hans hjemby Bergen, mens han på sin side overrasket Rachel med å kjøre helt fra Bergen til Oslo for å tilbringe tid med henne der. Da skal trønderjenta ha blitt så glad at hun tok til tårene.

Men nå er idyllen etter det Se og Hør erfarer over. Rachel og Tom-Erik skal ha valgt å avslutte kjæresteforholdet.
 
Se og Hør har vært i kontakt med Tom-Erik Nilsen som ikke ønsker å gi kommentarer. Det har ikke lyktes Se og Hør å få kommentarer fra Rachel Nordtømme eller hennes management.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Aksel Hennie brekte seg etter filmvoldtekt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer