DEN GANG DA: I januar strålte Lana del Rey og kjæresten Sean Larkin sammen på den røde løperen under Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: I januar strålte Lana del Rey og kjæresten Sean Larkin sammen på den røde løperen under Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lana Del Rey:

Brudd for sangstjernen

Fant lykken i høst - nå er det slutt.

Publisert

I september begynte ryktene å svirre om at Lana Del Rey (34) hadde funnet lykken med den 12 år eldre politimannen Sean Larkin (46).

Duoen ble da observert sammen på en spasertur i en park i New York, og utifra oppførselen deres var det lett å se at det dreide seg om mer enn et vennskap.

Likevel valgte «Born To Die»-stjernen lenge å holde tett om forholdet. Men da Grammy Awards ble holdt i slutten av januar, overrasket artisten både presse og fans da hun dukket opp med Larkin på den røde løperen.

Og da kjæresteparet i tillegg valgte å kline til på Grammy-løperen, gikk det varmt i blitz-lampene.

«Kun venner»

I etterkant av avsløringen har både Lana og Sean postet bilder av hverandre i sosiale medier. Men nå, knappe to måneder etter at de bekreftet forholdet, har de valgt å gå hver til sitt.

Det bekrefter Larkin selv til New York Times, ifølge People.

- Akkurat nå er vi bare venner. Vi snakker fremdeles sammen og sånn, men vi har bare veldig hektiske timeplaner, forteller han til avisa.

Mens Sean fremdeles har bilder av sin berømte eks på sin Instagram, så har sangfuglen derimot valgt å fjerne sine.

View this post on Instagram

Later we traded hats. #blackandwhite

A post shared by Sean Larkin (@sean_c_larkin) on

View this post on Instagram

Calihoma 🦈

A post shared by Sean Larkin (@sean_c_larkin) on

Duoen møtte hverandre i New York og fant tonen umiddelbart, forteller Larkin videre til New York Times. De byttet på å tilbringe tid i Los Angeles, hvor Del Rey bor, og i Tulsa i Oklahoma, hvor Larkin holder til.

- I Tulsa hang vi sammen med mine politivenner og deres koner. Vi holdt middager og hadde fester sammen. Vi gjorde normale ting som par pleier å gjøre sammen med vennene sine, deler han, ifølge People.

46-åringen, som har to barn på 17 og 22 år, innrømmer også at ungene ble svært overrasket da de hørte hvem som var «Pappas nye kjæreste».

- De ble holdt på å gå i bakken.

«Følte seg som en byrde»

Fra 2011 til 2014 var Lana Del Rey kjæreste med vokalisten i det tidligere rockebandet Kassidy, Barrie-James O'Neill (32). De to rakk også forlove seg i det skjulte før hun gjorde det slutt.

O'Neill har tidligere hevdet at bruddet bare var et PR-stunt.

- Søskenbarnet mitt sendte meg en SMS: «Så synd at du og dama har slått opp». Og jeg svarte bare: «det er nytt for meg, hvor hørte du det?». Det sto på en nettside, og jeg tenkte at det bare var tull og sladder. Men det var det ikke. Det var slik jeg fant det ut, sa han The Scottish Sun, ifølge ContactMusic.

32-åringen, som også samarbeidet med Del Rey på flere låter, sa at de to tilbrakte noen dager sammen i London like før han fikk vite at hun hadde dumpet ham.

- Hun kunne ikke bli, fordi hun måtte gjøre et stort intervju i Amerika i forbindelse med det nye albumet som skulle slippes. Hun klarte ikke å fortelle meg det ansikt til ansikt, men det er intet vondt blod mellom oss, forklarte han.

Rockeren forsto likevel ikke den gang hvorfor eksen ikke avsluttet forholdet på en mer real og direkte måte.

- I retrospekt så ser jeg at jeg sannsynligvis ikke var lett å leve med. Jeg sliter med søvnløshet og depresjon. Jeg skjønner hvorfor hun gjorde det. Jeg følte meg som en byrde på Lana, siden hun måtte ta vare på meg, fortalte han i intervjuet.

Etter O'Neill fant Del Rey kjærligheten med den italienske fotografen Francesco Carrozzini. Heller ikke det skulle vare.

TILBAKE: Det er allerede kjent at Melina og de svenske brødrene Daniel og Pierre Louis gjør comeback i årets sesong av «Ex on the beach». Nå viser det seg at flere gamle kjenninger ønsker å være med på moroa. Vis mer

LES OGSÅ: Lady Gaga: - Hun er hodestups forelsket i ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer