Lana Del Rey:

Brudd for sangstjernen

Fant lykken i høst - nå er det slutt.

DEN GANG DA: I januar strålte Lana del Rey og kjæresten Sean Larkin sammen på den røde løperen under Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: I januar strålte Lana del Rey og kjæresten Sean Larkin sammen på den røde løperen under Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september begynte ryktene å svirre om at Lana Del Rey (34) hadde funnet lykken med den 12 år eldre politimannen Sean Larkin (46).

Duoen ble da observert sammen på en spasertur i en park i New York, og utifra oppførselen deres var det lett å se at det dreide seg om mer enn et vennskap.

Likevel valgte «Born To Die»-stjernen lenge å holde tett om forholdet. Men da Grammy Awards ble holdt i slutten av januar, overrasket artisten både presse og fans da hun dukket opp med Larkin på den røde løperen.

Og da kjæresteparet i tillegg valgte å kline til på Grammy-løperen, gikk det varmt i blitz-lampene.

«Kun venner»

I etterkant av avsløringen har både Lana og Sean postet bilder av hverandre i sosiale medier. Men nå, knappe to måneder etter at de bekreftet forholdet, har de valgt å gå hver til sitt.

Det bekrefter Larkin selv til New York Times, ifølge People.

- Akkurat nå er vi bare venner. Vi snakker fremdeles sammen og sånn, men vi har bare veldig hektiske timeplaner, forteller han til avisa.

Mens Sean fremdeles har bilder av sin berømte eks på sin Instagram, så har sangfuglen derimot valgt å fjerne sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer