Brudd for Rosario Dawson

Skuespillerinnen er ikke lenger sammen med den 22 år eldre filmregissøren.

BRUDD: Rosario Dawson og den 22 år eldre kjæresten Danny Boyle har gått hvert til sitt, melder The Sun.  Foto: Stella Pictures
BRUDD: Rosario Dawson og den 22 år eldre kjæresten Danny Boyle har gått hvert til sitt, melder The Sun. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Rosario Dawson (33) og den britiske filmregissøren Danny Boyle (55) har gått hvert til sitt, melder The Sun.

Paret møttes da de begge jobbet med dramathrilleren «Trance» i fjor.

Ifølge en kilde nettstedet har snakket hadde forholdet mellom de to neppe noen sjanse i fremtiden, til tross for at de hadde mange felles interesser.

- De hadde mye tilfelles. Hun oppfører seg ikke som en typisk egoistisk Hollywood-skuespiller. Politisk sett var de begge på samme side, og det var nok ikke dumt at Danny syntes Rosario var ekstremt sexy. Men det er slutt, og det er veldig trist. De var forsåvidt alltid et usannsynelig par på mange måter.

Dawson har tidligere vært sammen med «Sex og singelliv»-kjekkas Jason Lewis (41).

«Slumdog Millionaire»-regissøren har på sin side tre barn med eks-kjæresten Gail Stevens, som han brøt med i 2002.

LES OGSÅ: Rosario Dawson tok med sin 16 år eldre mamma på rød løper
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer