Madelaine Petsch:

- Brudd for «Riverdale»-stjernen

Etter tre år skal det være slutt for skuespilleren og kjæresten Travis Mills.

RIVERDALE-STJERNER: Madelaine Petsch (midten) sammen med «Riverdale»-kollegene Camila Mendes, KJ Apa, Cole Sprouse og Lili Reinhart. Nå skal førstnevnte ha blitt singel. Foto: Michael Buckner/ TVLine/ Shutterstock/ NTB scanpix
RIVERDALE-STJERNER: Madelaine Petsch (midten) sammen med «Riverdale»-kollegene Camila Mendes, KJ Apa, Cole Sprouse og Lili Reinhart. Nå skal førstnevnte ha blitt singel. Foto: Michael Buckner/ TVLine/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærligheten skal angivelig ha tatt slutt for «Riverdale»-stjerne Madelaine Petsch (25) og musikerkjæresten Travis Mills (30).

Det melder flere medier, deriblant E! News. Nettsiden skriver at bruddet er et faktum etter flere uker med spekulasjon rundt paret. De har blant annet figurert lite på hverandres sosiale medier-kanaler den siste tiden, senest i desember.

Petsch skal også ha dukket opp alene på flere Oscar-fester tidligere denne måneden.

Flyttet tingene

Også Us Weekly melder at stjerneparet har gått separate veier, ifølge flere ikke-navngitte kilder. Én person sier at skuespilleren har flyttet tingene sine fra Mills' leilighet i Los Angeles.

Da det tidligere paret viste seg sammen under Teen Choice Awards i 2018 var de imidlertid tilsynelatende svært forelsket.

Se dette innlegget på Instagram

@disneyland yesterday ⛄️

Et innlegg delt av Madelaine Petsch (@madelame)

De to møttes i 2017, kort tid etter at Netflix-serien «Riverdale» nådde skjermen. De to skal ha kommet i kontakt etter at Mills tekstet Petsch for å gratulere henne med serien.

25-åringen fortalte i et intervju med Cosmopolitan at han var på audition for rollen som Jughead Jones, som i stedet gikk til Cole Sprouse.

BRUDD: Travis Mills (30) og Madelaine Petch (25) skal ha gått hver til sitt. Her er de på et arrangement sammen i slutten av oktober 2019. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Travis Mills (30) og Madelaine Petch (25) skal ha gått hver til sitt. Her er de på et arrangement sammen i slutten av oktober 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg tror vi tilfeldigvis hadde felles venner, så vi begynte å følge hverandre. Vi hadde svært lite kontakt fra januar til februar, men da jeg en dag kom tilbake fra sesong én i februar, kjedet jeg meg i Los Angeles, tro det eller ei, forteller Petsch.

Hun forklarer videre at hun ikke visste hva hun skulle gjøre, men at hun fikk en melding fra Mills som ba henne ut på kino.

- Vi hang sammen og har siden vært sammen hver eneste dag jeg har vært i Los Angeles, siden det, fortalte hun i august samme år.

Fokuserer på karrieren

I mai i fjor åpnet Petsch seg om ekteskap og barn overfor Us Weekly, og gjorde det samtidig meget klart at hun følte seg for ung til å prioritere de tingene på det tidspunktet.

- Jeg fokuserer på karrieren nå. Karriere, karriere, karriere, og hvis barn skjer senere, kanskje. Men akkurat nå har jeg det bra, sa 25-åringen da.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Petsch er ikke den eneste i «Riverdale»-universet som tilsynelatende har utfordringer med kjærligheten. Nevnte Cole Sprouse (26) og hovedrolleinnehaver Lili Reinhart (23) har den siste tiden vært utsatt for heftige spekulasjoner rundt deres ofte omtalte forhold.

De har selv fnyst av bruddryktene, og Reinhart bekreftet i oktober at de fortsatt var et par.

Også for «Riverdale»-paret Camila Mendes (25) og Charles Melton (28) skal gnisten ha forsvunnet, og bildene de la ut av hverandre på Instagram er nå fjernet.

LES OGSÅ: Lili Reinhart åpner seg om sin personlige kamp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer