Rihanna:

- Brudd for Rihanna

Forholdet med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel skal være over.

- BRUDD: Ifølge flere amerikanske nettsteder, er forholdet mellom Rihanna og Hassan Jameel nå over. Her er de to på ferie i Italia med hans familie i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
- BRUDD: Ifølge flere amerikanske nettsteder, er forholdet mellom Rihanna og Hassan Jameel nå over. Her er de to på ferie i Italia med hans familie i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Til tross for at det finnes svært få bilder av dem sammen, har Rihanna (31) vært sammen med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (31) i nærmere tre år.

Popstjernen er kjent for å verne godt om eget privatliv, og har også holdt kortene svært tett til brystet hva gjelder forholdet til milliardæren.

Nå melder flere internasjonale medier, deriblant TMZ, at forholdet mellom de to skal være over.

Flere bruddrykter

TMZ hevder at de får bruddet bekreftet av kilder nær artisten, men så langt har verken Rihanna eller Jameel selv kommentert bruddryktene.

Ifølge Forbes er familien til Hassan Jameel den 12. rikeste familien i Saudi-Arabia, blant annet etter å ha drevet et distribusjonsfirma for Toyota i Saudi Arabia og flere andre land i Midtøsten.

The Cut skriver at 31-åringen selv er utdannet i internasjonal økonomi ved Sophia University i Tokyo og London Business School, og han skal snakke både engelsk, japansk og arabisk flytende.

EKSKJÆRESTEN: Hassan Jameel skal være fra den 12. rikeste familien i Saudi Arabia. Her er han avbildet i New York i januar i 2017. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTEN: Hassan Jameel skal være fra den 12. rikeste familien i Saudi Arabia. Her er han avbildet i New York i januar i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er imidlertid ikke første gang det blir rapportert om brudd mellom paret i amerikansk presse.

I 2018 hevdet blant annet Harper's Baazar at «Umbrella»- stjernen hadde dumpet sin saudiarabiske kjæreste fordi hun var lei av menn og ikke følte hun hadde tid til å date.

Et halvt år før det, hadde duoen skapt overskrifter da det ble spekulert i om de planla bryllup, etter at Jameel skulle ha fridd i hemmelighet.

- De har snakket om bryllup og kan offentliggjøre forlovelsen i løpet av kort tid, fortalte en kilde til Radaronline den gang.

Voldelig ekskjæreste

Rihanna ble verdenskjent i 2003 med en rekke hitsingler etter å ha blitt signert av artisten Jay-Z.

Vis mer

For ti år siden var kjærlighetslivet til Rihanna på alles lepper, etter at det ble publisert sjokkbilder av hennes forslåtte ansikt i medier verden over. Det viste seg raskt at det var hennes daværende kjæreste Chris Brown (30) som hadde påført henne skadene.

Brown erklærte seg skyldig i overfall og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi.

Siden har altså artisten holdt kjærlighetslivet godt unna offentligheten. I juni gjorde hun imidlertid ett unntak i et intervju med magasinet Interview, gjort av skuespiller Sarah Paulson (44). Det var også her hun egenhendig bekreftet forholdet med Jameel.

I intervjuet spurte nemlig skuespilleren Rihanna rett ut om hun var forelsket.

- Selvfølgelig er jeg det, svarte hun.

Videre fortalte sangstjernen at hun var mer enn klar for å starte en familie, og at hun ønsket å bli mor «mer enn noe annet i verden».

På spørsmål om et kommende giftermål ligger i kortene, var hun derimot mer vag.

- Gudene vet. Vi legger planer og gud ler, ikke sant? svarte Rihanna.

LES OGSÅ: Støtter eksens plan om barn via spermdonor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer