Rihanna:

- Brudd for Rihanna

Forholdet med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel skal være over.

- BRUDD: Ifølge flere amerikanske nettsteder, er forholdet mellom Rihanna og Hassan Jameel nå over. Her er de to på ferie i Italia med hans familie i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
- BRUDD: Ifølge flere amerikanske nettsteder, er forholdet mellom Rihanna og Hassan Jameel nå over. Her er de to på ferie i Italia med hans familie i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Til tross for at det finnes svært få bilder av dem sammen, har Rihanna (31) vært sammen med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (31) i nærmere tre år.

Popstjernen er kjent for å verne godt om eget privatliv, og har også holdt kortene svært tett til brystet hva gjelder forholdet til milliardæren.

Nå melder flere internasjonale medier, deriblant TMZ, at forholdet mellom de to skal være over.

Flere bruddrykter

TMZ hevder at de får bruddet bekreftet av kilder nær artisten, men så langt har verken Rihanna eller Jameel selv kommentert bruddryktene.

Ifølge Forbes er familien til Hassan Jameel den 12. rikeste familien i Saudi-Arabia, blant annet etter å ha drevet et distribusjonsfirma for Toyota i Saudi Arabia og flere andre land i Midtøsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer