Brudd for Ricky Martin

Artisten og Carlos Gonzalez Abella går hvert til sitt etter fire år.

KJEKKAS: Ricky Martin kom ut av skapet i 2009, samme år som han ble kjæreste med Carlos Gonzalez Abella. Nå melder People at superstjernen er blitt singel igjen. Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: Ricky Martin kom ut av skapet i 2009, samme år som han ble kjæreste med Carlos Gonzalez Abella. Nå melder People at superstjernen er blitt singel igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2009 kom «Livin' La Vida Loca»-artisten Ricky Martin (42) ut av skapet, og fortalte verden at «hans hjerte både kan tilhøre en mann og en kvinne».

Han bekreftet dermed spekulasjonene som hadde svirret om hans legning siden han ble verdensberømt på slutten av 80-tallet.

Samme året ble kjekkasen kjæreste med Carlos Gonzalez Abella. Nå skriver People, som har snakket med artistens management, at de to har gått hvert til sitt:

- Ricky og Carlos har sammen blitt enige om å ende forholdet, men har bevart vennskapet og vil for alltid være forent gjennom deres felles minner, sier artistens talsmann til nettstedet.

PAPPAKOS: For Ricky Martin betyr de to sønnene Matteo og Valentino alt. De to ble født via surrogatmor i 2008. Her er trioen i en lekepark i Australia i fjor vår. Foto: Stella Pictures
PAPPAKOS: For Ricky Martin betyr de to sønnene Matteo og Valentino alt. De to ble født via surrogatmor i 2008. Her er trioen i en lekepark i Australia i fjor vår. Foto: Stella Pictures Vis mer

I 2008 ble Ricky Martin alenepappa til tvillingsønnene Matteo og Valentino, som ble født via surrogatmor.

I et intervju med Vanity Fair i 2012 fortalte 42-åringen om forholdet med Carlos, og at han har vært en god reservepappa for hans to sønner:

- Jeg har opplevd fantastiske ting med min partner. Kompleksitet, forståelse, og samtidig, frihet - å ikke være redd for at partneren din dømmer deg. Det er det jeg har funnet med Carlos, fortalte han den gangen.

Ifølge kilder nettstedet snakket med i november i fjor skal hektisk timeplan ha gjort utslaget for bruddet:

- De har tilbrakt liten tid sammen, og vokst fra hverandre. Forholdet skal ha vært dødt en stund.

LES OGSÅ: Ricky Martin orker ikke være adskilt fra barna

Se video av Ricky Martin og tvillingsønnene:

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer