«Below Deck Mediterranean»:

Brudd for realityparet

To av stjernene i «Below Deck» har gått hver til sitt.

SLUTT: Malia White og Tom Checketts, begge kjent fra «Below Deck Mediterranean», har valgt å gå hver til sitt, etter omlag ett år sammen. Foto: Skjermdump Instagram
SLUTT: Malia White og Tom Checketts, begge kjent fra «Below Deck Mediterranean», har valgt å gå hver til sitt, etter omlag ett år sammen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Below Deck Mediterranean» har de siste årene tatt realityverden med storm, og blir i dag sendt i en rekke land - også Norge. Unge, pene mennesker skal jobbe på en luksusyacht gjennom en sesong, der kaptein Sandy Yawn (55) passer på at alt går som smurt.

Konseptet er like enkelt som det er underholdende, og er fylt med alkohol, dramatiske scener og svært rike gjester.

For dem som har fulgt med i realityserien, kommer det kanskje ikke som et stort sjokk at en av seriens stjerner nok en gang skaper overskrifter i internasjonal presse, og at det også denne gangen handler om kjærlighet.

Malia White (30), som har vært med i flere sesonger av serien, vekket nemlig oppsikt i sesong to, da hun havnet i et trekantdrama med kokken Adam Glick (35) og båtsmannen Wesley Walton (28).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer