«Below Deck Mediterranean»:

Brudd for realityparet

To av stjernene i «Below Deck» har gått hver til sitt.

SLUTT: Malia White og Tom Checketts, begge kjent fra «Below Deck Mediterranean», har valgt å gå hver til sitt, etter omlag ett år sammen. Foto: Skjermdump Instagram
SLUTT: Malia White og Tom Checketts, begge kjent fra «Below Deck Mediterranean», har valgt å gå hver til sitt, etter omlag ett år sammen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Below Deck Mediterranean» har de siste årene tatt realityverden med storm, og blir i dag sendt i en rekke land - også Norge. Unge, pene mennesker skal jobbe på en luksusyacht gjennom en sesong, der kaptein Sandy Yawn (55) passer på at alt går som smurt.

Konseptet er like enkelt som det er underholdende, og er fylt med alkohol, dramatiske scener og svært rike gjester.

For dem som har fulgt med i realityserien, kommer det kanskje ikke som et stort sjokk at en av seriens stjerner nok en gang skaper overskrifter i internasjonal presse, og at det også denne gangen handler om kjærlighet.

Malia White (30), som har vært med i flere sesonger av serien, vekket nemlig oppsikt i sesong to, da hun havnet i et trekantdrama med kokken Adam Glick (35) og båtsmannen Wesley Walton (28).

Valget falt til slutt på sistnevnte, og paret datet etter sesongens slutt. Forholdet tok imidlertid slutt etter kort tid, og i dag er de tilsynelatende kun gode venner.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

- Ja, jeg er singel

Når den femte og nåværende sesongen startet å rulle over skjermene, var det derfor trolig til stor glede for fansen at Malia kunne gå ombord som en opptatt kvinne.

Se dette innlegget på Instagram

A very brief trip to London with this one X

Et innlegg delt av Tom Checketts (@tomjchecketts)

Før innspillingen fant hun nemlig kjærligheten med Tom Checketts, som halvveis ut i serien også trådde inn i rollen som yachtens kokk.

Gjennom sesongens gang har paret delt en rekke bilder sammen fra turer rundt i hele verden på sosiale medier, og senest for to uker siden ferierte de sammen i London, ifølge Entertainment Tonight.

Derfor er det flere som nå sperrer opp øynene, etter at White bekrefter at paret har gått hver til sitt. Det gjør hun i en video på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

PSA 🖤

Et innlegg delt av Malia White (@maliakpwhite)

- Mitt privatliv virker å være et stort tema om dagen. Jeg er ikke på Twitter, jeg gjør ikke livesendinger på Instagram så ofte, så jeg tenkte jeg skulle sende ut en melding med mine egne ord. Så, for det første, ja, jeg og Tom har gjort det slutt. Detaljene kring det hele prøver jeg å holde privat, av respekt for ham og meg selv. Men ja, jeg er singel, forteller hun.

FORELSKET: Alexander Elinoff, som deltar i høstens «Paradise Hotel», røper at han har funnet lykken hjemme i Sverige. Video: Rød Løper Vis mer

Skråsikker

Det som derimot kanskje sjokkerer aller mest, er kapteinens egen tolkning av bruddet. Kaptein Sandy er nemlig skråsikker på at bruddet skjedde på grunn av Malias seksuelle legning, som hun bestemt mener er homofil.

Dette til tross for at Yawn og White skal ha et tilsynelatende godt forhold.

Uttalelsen gjorde hun i forbindelse med et intervju med Cameo.

- Malia... Jeg tror hun i all hemmelighet er homofil, for å være ærlig. Det er min mening, sier kapteinen i videoen.

AU: Ylvis-brødrene strekker seg langt for å lage god TV i deres nye program «Ylvis på holmen - med Calle og Magnus». Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Sjokkert

Uttalelsen har fått ryktene til å svirre, og båtskvinnen benytter derfor anledningen til å svare for seg. Det gjør hun i samme Instagram-video som hun bekrefter bruddet.

- For det andre, kaptein Sandys Cameo - jeg ble like sjokkert som alle andre, fortsetter White i Instagram-videoen sin.

- Jeg er ikke sikker på hvorfor min seksuelle legning blir dikutert i Cameos. Hvis jeg hadde vært homofil, vil jeg bare si at det burde være mitt valg om når og hvis jeg skulle kommet ut. Men nei, jeg er ikke det. Hvis jeg var det, hadde jeg vært åpent stolt over å være homofil. Jeg er en stor forkjemper for det homofile samfunnet, så ja, jeg lar det bare være med det, avslutter hun.

LES OGSÅ: Kastet klærne på badeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer