Brandon og Leah Jenner:

Brudd for realityparet

- Vi vil fortsatt elske hverandre veldig, veldig høyt.

SKILLES: Brandon og Leah Jenner går hver til sitt. Det kunngjør de på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Brandon og Leah Jenner går hver til sitt. Det kunngjør de på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brandon (37) og Leah Jenner (35) går hver til sitt etter seks år som ektepar. Det annonserer de selv på Instagram.

- Etter 14 vidunderlige år sammen, har vi med kjærlighet kommet frem til å avslutte den romantiske delen av vårt forhold, lyder blant annet innlegget.

With Love, from @leahjames and I ❤️

Et innlegg delt av Brandon Jenner (@brandonjenner)

- Selv om vi har valgt å skille oss som et par, vi vil fortsatt elske hverandre veldig, veldig høyt. Vi er fremdeles en stor del av hverandres liv, som bestevenner, familie og kjærlige foreldre til vår datter, fortsetter de.

Paret fastslår samtidig om at det ikke er løgner, utroskap eller krangling som er årsaken til at ekteskapet tar slutt.

De skriver videre at de ønsker å fortelle om skilsmissen på denne måten for å komme eventuelle falske påstander og spekulasjoner i forkjøpet.

Møttes som tenåringer

Brandon og Leah gikk på videregående sammen, og har kjent hverandre siden de var tenåringer i Malibu.

Etter 14 år som kjærester har de altså bestemt seg for å gå hver til sitt.

FAR OG SØNNENE: Caitlyn Jenner (nummer to fra venstre) har de tre sønnene Burt (t.v), Brody og Brendan. Her er de fotografert før Bruce Jenner byttet kjønn og ble Caitlyn. Foto: NTB scanpix
FAR OG SØNNENE: Caitlyn Jenner (nummer to fra venstre) har de tre sønnene Burt (t.v), Brody og Brendan. Her er de fotografert før Bruce Jenner byttet kjønn og ble Caitlyn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret har blant annet vært mye å se i «Keeping Up With The Kardashians», med tanke på at førstnevnte er sønnen til Caitlyn Jenner (68) - og derfor halvbroren til Kendall (22) og Kylie Jenner (21). Leah har på sin side berømt blod fra sin far, som er gitarist i The Eagles - Don Felder.

Paret giftet seg i 2012, hvor Brandons berømte halvsøstre var brudepiker. Det sørget også for at bryllupet fikk store mengder med oppmerksomhet.

Brody Jenner, hans bror, var forlover i den intime seremonien.

Ble bestemor

Brandon gjorde for øvrig det samme da broren giftet seg i juni i år. I 2015 ble paret foreldre for første gang, da datteren Eva James (3) kom til verden. Dette var Caitlyns aller første biologiske barnebarn.

HAPPY FAMILY: Eva James var Brandon og Leahs første barn. Her kjenner onkel Brody Jenner (t.v.) på svigerinnens babymage i 2015. Foto: Xposure / Instagram
HAPPY FAMILY: Eva James var Brandon og Leahs første barn. Her kjenner onkel Brody Jenner (t.v.) på svigerinnens babymage i 2015. Foto: Xposure / Instagram Vis mer

Stedøtrene hennes Kim (37) og Kourtney Kardashian (39) hadde på tidspunktet allerede en drøss med unger, men lille Eva James ble altså det første en av hennes biologiske sønner fikk.

«Onsdag 22. juli ble jeg mor. Det har uten tvil vært en fantastisk opplevelse, og har gitt meg en emosjonell, spirituell og psykisk utfordring også. og jeg er så takknemlig for hvert sekund. Brandon og jeg skal nå ta vare på vår friske, lille jente, Eva James Jenner», skrev Leah på Instagram den gang.

Paret har et musikalsk prosjekt sammen, indiegruppen Brandon & Leah. Det er ikke kjent hva som skjer med dette nå som de har bestemt seg for å avslutte forholdet.

Låten «Showstopper» ble blant annet brukt som introlåt for «Kourtney and Kim Take Miami» på E!.

LES OGSÅ: - Hun legger mye energi ned i arbeidet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer