Brudd for realityparet

- Det har vært en tøff tid, sier Britt Carin Jonassen etter bruddet med Eirik Fønstelien.

FOHOLDET OVER: Ett år etter at de ble sammen, bekrefter den tidligere Robinson-deltakeren Britt Carin Jonassen at forholdet til «Farmen»-deltakeren Eirik Fønstelien er over. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FOHOLDET OVER: Ett år etter at de ble sammen, bekrefter den tidligere Robinson-deltakeren Britt Carin Jonassen at forholdet til «Farmen»-deltakeren Eirik Fønstelien er over. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: De to tidligere realitydeltakerne Eirik Fønstelien (25) og Britt Carin Jonassen (27) fant i desember tilbake til hverandre, etter en 14 dagers pause. Men nå skal lykken ha tatt slutt for godt, ifølge Jonassen.

- Det har vært en tøff tid. Forholdet har skrantet lenge, men jeg kan bekrefte at det er endelig slutt nå, sier Britt Carin - som i 2008 kom på andre plass i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Jonassen og Fønstelien fikk mye omtale da de ble sammen etter at han i 2010 var med i «Farmen» på TV 2.

Paret - som begge var var med i Seher.nos julekalender-reality «Jakten på en julestjerne» i 2010 - har tilbragt mye tid sammen i deres felles hjemby Grimstad det siste året.

Britt Carin vil ikke kommentere årsakene til bruddet, eller om hun har noen ny mann i kikkerten.

- Det eneste jeg vil si, er at jeg har det veldig bra nå, sier hun til Seher.no.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Eirik Fønstelien.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Var neddopet da hun meldte seg på «Farmen»