Brudd for realityparet

- Det har vært en tøff tid, sier Britt Carin Jonassen etter bruddet med Eirik Fønstelien.

<strong>FOHOLDET OVER:</strong> Ett år etter at de ble sammen, bekrefter den tidligere Robinson-deltakeren Britt Carin Jonassen at forholdet til «Farmen»-deltakeren Eirik Fønstelien er over. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FOHOLDET OVER: Ett år etter at de ble sammen, bekrefter den tidligere Robinson-deltakeren Britt Carin Jonassen at forholdet til «Farmen»-deltakeren Eirik Fønstelien er over. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De to tidligere realitydeltakerne Eirik Fønstelien (25) og Britt Carin Jonassen (27) fant i desember tilbake til hverandre, etter en 14 dagers pause. Men nå skal lykken ha tatt slutt for godt, ifølge Jonassen.

- Det har vært en tøff tid. Forholdet har skrantet lenge, men jeg kan bekrefte at det er endelig slutt nå, sier Britt Carin - som i 2008 kom på andre plass i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Jonassen og Fønstelien fikk mye omtale da de ble sammen etter at han i 2010 var med i «Farmen» på TV 2.

Paret - som begge var var med i Seher.nos julekalender-reality «Jakten på en julestjerne» i 2010 - har tilbragt mye tid sammen i deres felles hjemby Grimstad det siste året.

Britt Carin vil ikke kommentere årsakene til bruddet, eller om hun har noen ny mann i kikkerten.

- Det eneste jeg vil si, er at jeg har det veldig bra nå, sier hun til Seher.no.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Eirik Fønstelien.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Var neddopet da hun meldte seg på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer