Lars Berrum:

Brudd for programlederen

- Vi har det dritbra sammen enda.

SINGEL: Programleder Lars Berrum avslører brudd etter åtte år. Her er han sammen med kollega Martin Beyer-Olsen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SINGEL: Programleder Lars Berrum avslører brudd etter åtte år. Her er han sammen med kollega Martin Beyer-Olsen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Lars Berrum (33) har i en årrekke gjort stor suksess, både på standup-scenen og i flere humorshow på både radio og tv.

For tiden har han blant annet podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier», sammen med makkeren Martin Beyer-Olsen (39).

I gårsdagens episode av podkasten avslørte komikeren at han nå er blitt singel, etter å ha vært i et forhold i nesten åtte år.

- Perlevenner

Bruddet kommer frem da han begynner å snakke om at han nylig har vært på leilighets-visning.

Ifølge programlederen skal det ha vært et udramatisk og gjensidig brudd, ettersom paret hadde funnet ut at de var blitt mer venner enn kjærester, og at det beste for de to derfor var å gjøre det slutt.

KOMIKER: Lars Berrum har blant annet gjort stor suksess som standup-komiker. Her er han på scenen på Chateau Neuf i 2015. Foto: NTB Scanpix
KOMIKER: Lars Berrum har blant annet gjort stor suksess som standup-komiker. Her er han på scenen på Chateau Neuf i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hadde jeg hørt noen andre si dette, så hadde jeg ikke trodd på det. Men det har vært et veldig fint brudd. Vi har det dritbra sammen enda, og kommer til å være perlevenner fortsatt, forteller han blant annet i podkasten.

- Det var naturlig for oss å ta en samtale om - og en vurdering på dette nå. Det er selvfølgelig kjedelig at det er slutt, men så lenge vi kan fortsette å være gode venner, begge er enige, og vi kan hjelpe hverandre i den prosessen, så er i alle fall det veldig fint. Vi har det veldig bra begge to, sier Berrum og forteller at ekskjæresten også har vært med ham på visninger.

At bruddet er ferskt, kommer tydelig frem.

Da podkasten ble spilt inn i går, hadde han nemlig ikke fortalt om bruddet til familie og venner, og han la derfor til at han må skynde seg med å få sendt av gårde noen tekstmeldinger.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Berrum.

Fikk slakt

Foruten å gjøre suksess som standupkomiker, har den sykepleier-utdannede 33-åringen vært radioprogramleder i nesten ett tiår, med programmer som «Boller og Burritos» og flere andre nett-tv programmer på P3. Flere av disse har vært sammen med podkast-kollega Martin Beyer-Olsen. De to står også bak NRK-programmet «Norske fordommer», hvor de på humoristisk vis tar seerne gjennom temaer som gjerne frembringer fordommer blant nordmenn.

I 2014 hadde den samme duoen NRK-programmet «Berrum & Beyer - Verdens beste talkshow». Dagbladets anmelder var nådeløs i sin anmeldelse og trillet en ener på terningen.

«Jeg har sett to episoder av «Berrum og Beyer - Verdens beste talkshow». Jeg er bekymret for deg», skrev hun blant annet med henvisning til Håkon Moslet, daværende leder i NRK Ung.

Flere av landets mest profilerte komikere gikk imidlertid ut å forsvarte programmet. Blant disse var programleder Stian Blipp.

«Uenig med dette bjeffet! Jeg så urpremieren i går og lo på meg prolaps. Det er mat for ganer som sulter etter noe nytt», skrev Blipp på Twitter.

Komiker Morten Ramm var også positiv til programmet, og kom med klar tale til Dagbladets anmelder:

«Får si til Camilla Berg Hansen som Lars Mjøen sier til meg: Du er sikkert sympatisk og hyggelig, men hvordan kan de la deg holde på», skrev han på Twitter.

LES OGSÅ: – Brudd for «Modern Family»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer