Kristian René Johansen:

Brudd for «Paradise»-profilen

Kristian René bekrefter overfor Se og Hør at han er blitt singel.

BRUDD: Kristian René, kjent fra «Paradise Hotel», bekrefter overfor Se og Hør at han og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Privat
BRUDD: Kristian René, kjent fra «Paradise Hotel», bekrefter overfor Se og Hør at han og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I april i fjor kunne den tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Kristian René Johansen (29) avsløre at han og kjæresten Michelle Misia Ingvaldsen (24) hadde fått sitt første barn sammen. Den gledelige nyheten delte Ingvaldsen den gang på sin egen Instagram-konto.

For en knapp måned siden bestemte imidlertid paret seg for å gå hver til sitt. Det bekrefter realityprofilen selv overfor Se og Hør.

- Kjærlighet er komplisert, det er ikke bestandig det fungerer. Det er ikke noe mer enn det, forteller Kristian René til Se og Hør og legger til:

- Jeg tror at selv om det ikke gikk vår vei, så er vi glade i hverandre.

God tone

«Paradise»-profilen har, ifølge han selv, flyttet ut og funnet sitt eget sted å bo. Der tilbringer han tiden sammen med den ni måneder gamle datteren sin.

- Jeg har hatt fokus på å ordne et fint hjem til meg og datteren min, forteller 29-åringen.

Tross at paret nå har valgt å gå hver til sitt, skal paret fremdeles ha en god tone og et fint forhold - der de deler på foreldreomsorgen.

OG VINNERNE ER: Leo Faa og Julie Grindbakken fikk flest stemmer bak seg i finalen av årets sesong av «Paradise Hotel». Det var «legenden» Kristian René Johansen som avgjorde det hele. Video: TV 3 / Thomas Rasmus Skaug / Ingrid Cogorno Vis mer

- For meg er det viktigste datteren min - hun er jo mitt første barn, og jeg har utvilsomt fått en ekstra sterk grunn å leve for, sier Kristian René.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Michelle Misia Ingvaldsen for en kommentar, men har ikke lykkes.

Ble pappa for første gang

I desember 2018 kunne Kristian Renè dele den glade nyheten om at han og Michelle Misia Ingvaldsen ventet sitt første barn sammen.

Det avslørte førstnevnte selv på sin Facebook-profil, mens kjæresten Michelle delte den glade nyheten med følgerne sine på Instagram.

Der avslørte også sistnevnte at paret hadde fått en liten jente sammen.

Den lille jenta er «Paradise Hotel»-profilens første barn, mens eks-kjæresten har en sønn fra et tidligere forhold.

- Jeg har store forventninger og er veldig spent. Det blir et helt nytt liv og en veldig stor forandring, kunne den nybakte faren fortelle til Se og Hør før jul, og la til at de hadde begynt å forberede seg ved å kjøpe inn litt babyklær til det kommende familiemedlemmet.

Skulle gifte seg

Det er ikke det første forholdet som ikke har gått helt etter planen for Kristian Renè - som i 2013 forlovet seg med «Paradise»-kollega Tina Skovdal.

- Ja, vi er forlovet! Det er fantastisk å endelig kunne si det høyt, fortalte de og jublet til Se og Hør den gang.

Folket trodde de skulle få sitt første «Paradise Hotel»-bryllup, men måtte tro om igjen.

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Kristian Rene frir til Tina Skovdal inne på hotellet. Vis mer

Forlovelsen ble nemlig brutt kun to måneder etter de annonserte nyheten.

- Jeg tror avstanden mellom oss var det som ødela. Vi fikk ikke så mye tid sammen og da blir det vanskelig. Vi var vant til å være sammen 24/7 inne på hotellet, fortalte Tina den gang til Se og Hør.

Kristian René bekreftet også den gang bruddet, og forklare at ting forandret seg kjapt etter at de kom tilbake til Norge.

- Det var vel egentlig ingen av oss som gjorde det slutt. Det sa bare pang og så var det ferdig, fortalte Kristian René, som sa de gled fra hverandre.

LES OGSÅ: - Du er drømmedama mi!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer