Iselin Michelsen:

Brudd for Paradise-Iselin etter én måned

- Ting gikk veldig fort mellom oss.

BRUDD: Iselin Michelsen og Jonas Andersen har gått hver til sitt. Foto: Kine Falch / Sølve Hindhamar
BRUDD: Iselin Michelsen og Jonas Andersen har gått hver til sitt. Foto: Kine Falch / Sølve Hindhamar Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I starten av februar kunne Seoghør.no avsløre at den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Iselin Michelsen (26) hadde funnet lykken med Jonas Andersen (22).

Nå har forholdet imidlertid tatt slutt. Det bekrefter Michelsen overfor Seoghør.no.

- Ting gikk veldig fort mellom oss, så vi gikk inn i forholdet litt for fort. Vi var venner og så ble vi sammen, men så fant vi ut etter kort tid at vi fungerer bedre som venner enn som kjærester, sier hun.

Hun legger til at de fremdeles er gode venner, og at det ikke er noe dårlig stemning mellom dem etter bruddet.

- Det går veldig bra med meg, og jeg er klar for å nyte singellivet en stund fremover nå, sier hun.

Snart TV-aktuell

Iselins eks, Jonas Andersen, er en av deltakerne i årets sesong av «Paradise Hotel», som har premiere på TV3 mandag 13. mars.

I likhet med eksen, mener også Andersen at ting gikk litt fort i svingene da han møtte Oslo-jenta.

- Vi passet vel ikke så godt sammen som vi trodde i begynnelsen, men vi er fremdeles venner, så alt er greit, sier han til Seoghør.no.

I MEXICO: Jonas Andersen (t.v) er en av deltakerne i den kommende sesongen av «Paradise Hotel». Her avbildet med Petter Sjuseth Berg fra da Seoghør.no møtte deltakerne under innspillingen i Mexico. Foto: Kine Falch
I MEXICO: Jonas Andersen (t.v) er en av deltakerne i den kommende sesongen av «Paradise Hotel». Her avbildet med Petter Sjuseth Berg fra da Seoghør.no møtte deltakerne under innspillingen i Mexico. Foto: Kine Falch Vis mer

22-åringen fra Tromsø utdyper videre at hans deltakelse i realityserien også har hatt en innvirkning på forholdet deres.

- Hun har vært gjennom alt det som begynner for meg nå, og det ble veldig vanskelig. Vi valgte derfor å gjøre det slutt før noen ble såret, sier Jonas, som for tiden er bosatt i Oslo.

Saken fortsetter under videoen.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

Satset på musikken

Iselin ble et kjent fjes da hun i 2012 var deltaker i samme program, og hennes svært personlige hummer-historie under «Paradise Hotel»-oppholdet, vant Gullruten for «Årets TV-øyeblikk» samme året.

JULELÅT: Iselin Michelsen fra Paradise Hotel ga ut låt like før jul. Video: Lars Jørgen Sundnes SkalandVis mer Vis mer

I ettertid har hun blant annet gitt ut poplåtene «Chewing Gum» og «Santa's Summer».

Sistnevnte låt fikk mye negativ kritikk, men Iselin nektet å la seg påvirke av dette.

- Jeg bryr meg ikke om hva andre synes om det jeg gjør. Jeg kan godt tenke meg å gi ut flere sanger i fremtiden, sa hun til Seoghør.no like før jul.

«Paradise Hotel» har premiere på TV3 mandag 13. mars klokken 22.30.

LES OGSÅ: Her er årets «Paradise Hotel»-deltakerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer