OVER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson er ikke lenger i et forhold. Det bekrefter sistnevnte til Se og Hør. Foto: Dagbladet
OVER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson er ikke lenger i et forhold. Det bekrefter sistnevnte til Se og Hør. Foto: Dagbladet Vis mer

Julie Grindbakken og Oskar Johansson:

Brudd for «Paradise Hotel»-paret

- Ja, det er slutt.

Publisert

OSLO SENTRUM (Se og Hør): I fjor kunne «Paradise Hotel»-deltakerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avsløre under Se og Hørs «Pærra Preik» at de to var mer enn bare venner.

Under finalefesten til «Paradise Hotel» på Rockefeller i Oslo samme måned, avslørte duoen på direkten til «Pærra-Preik» at de var blitt kjærester.

Nå bekrefter Johansson at derimot at paret har gått hver til sitt. Det avslørte han overfor Se og Hør under kveldens premierefest for den ellevte sesongen av «Paradise Hotel».

- Ja, det er slutt. Utover det har jeg ingen kommentar, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

ET PAR: «Paradise Hotel»-deltagerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avslører at de er mer enn bare venner. Vis mer

- God tone

Johansson og Grindbakken fant altså tonen da de begge var deltakere i fjorårets utgave av realityprogrammet. De to holdt kontakten med hverandre også etter oppholdet i Mexico, hvor det oppsto romantiske følelser.

- Vi fikk veldig god tone på hotellet, og vi har fortsatt å møte hverandre etter at vi kom hjem. Vi har vel blitt litt mer enn bare venner, sa Johansson til Se og Hør i fjor.

Grindbakken og Johansson var derimot ikke de eneste deltakerne fra nevnte sesong som fant tonen inne på luksushotellet.

Saken fortsetter nedenfor.

- SOM SØSKEN: «Paradise Hotel»-deltagerne Newa Reza og Julie Grindbakken røk i tottene på hverandre inne på hotellet, men på utsiden har vennskapet mellom dem utviklet seg. Vis mer

Gikk hver til sitt

Erik Anders Sæter og Ingrid Fosså Aguiluz kunne også røpe overfor Se og Hør at de hadde blitt kjærester. I juli meddelte imidlertid sistnevnte at forholdet hadde tatt slutt.

«Ja, det er slutt mellom meg og Erik. Jeg blir utrolig lei meg av å skrive det», skrev Aguiluz på sin blogg og forklarte videre at det tidvis hadde vært vanskelig å ha et offentlig forhold.

Johansson er blant en rekke tidligere, så vel som nye «Paradise»-profiler som er invitert til fest i Oslo sentrum i kveld i forbindelse med sesongpremieren.

OG VINNERNE ER: Leo Faa og Julie Grindbakken fikk flest stemmer bak seg i finalen av årets sesong av «Paradise Hotel». Det var «legenden» Kristian René Johansen som avgjorde det hele. Video: TV 3 / Thomas Rasmus Skaug / Ingrid Cogorno Vis mer

LES OGSÅ: Harald Rønneberg innlagt på sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer