Erik Anders Sæter og Ingrid Aguiluz:

Brudd for «Paradise Hotel»-paret

- Ja, det er slutt.

BRUDD: Ingrid Aguiluz og Erik Anders Sæter ble sammen da de deltok i årets sesong av «Paradise Hotel». Nå er forholdet over. Foto: Marie Røssland
BRUDD: Ingrid Aguiluz og Erik Anders Sæter ble sammen da de deltok i årets sesong av «Paradise Hotel». Nå er forholdet over. Foto: Marie Røssland Vis mer

Erik Anders Sæter (21) og Ingrid Aguiluz (21) kunne i april bekrefte overfor Dagbladet at de hadde blitt kjærester etter oppholdet på «Paradise Hotel».

Nå avslører Aguiluz på bloggen sin at forholdet er over.

«Ja, det er slutt mellom meg og Erik. Jeg blir utrolig lei meg av å skrive det», skriver hun og forklarer videre at det tidvis har vært vanskelig å ha et offentlig forhold.

Hun utdyper videre at det ble spesielt utfordrende da Sæter i slutten av mai reiste bort for å delta i den kommende sesongen av «Farmen kjendis».

Både Aguiluz og Sæter bekrefter overfor Se og Hør at forholdet er over, men ønsker ikke å utdypet bruddet ytterligere.

NACHSPIEL: Erlens Elias og den «Paradise Hotel»-aktuelle broren Erik Sæter kom sammen på rød løper til årets Gullruten-utdeling. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Kjendisbror

De ferske realityprofilene falt pladask for hverandre i Mexico under innspillingen av årets sesong av «Paradise Hotel».

- Vi har holdt dette inne en stund etter at vi kom hjem, men ja, vi er kjærester, røpet duoen overfor Dagbladet i april.

Erik Anders Sæter var blant de første fem guttene som sjekket inn i jubileumssesongen av «Paradise Hotel».

Da Dagbladet møtte han i Mexico i forkant av innspillingen, fortalte han at det var enkelte ting han ønsket å holde hemmelig for de andre deltakerne.

Han er nemlig lillebroren til «Farmen Kjendis»-profil og kjendisstylist Erlend Elias Bragstad. Det ønsket han imidlertid ikke at de andre deltakerne skulle vite.

- Jeg hører det nok i hverdagen at jeg er broren hans. Dette blir kanskje en friplass til å være meg selv. Jeg nevner ham nesten aldri uansett. Jeg kjenner jo Erlend Elias som min bror gjennom 21 år som har dullet og passet på meg, og det er noe helt annet enn hva man ser på tv eller i media, sa han den gang.

Saken fortsetter under.

Tøff barndom

Nylig åpnet den kommende «Farmen kjendis»-profilen seg om en barndom som ikke alltid var like enkel. Overfor Dagbladet fortalte han at han over en lengre periode ble mobbet.

Dette gjorde at han bygget opp en selvtillit som han tror ofte blir misforstått.

- Man skaper jo personligheten sin etter egne opplevelser. Når jeg virker arrogant og selvsikker, er det fordi det er slik jeg har blitt. Selvtilliten min har blitt god med åra, og jeg har aldri ment å være en drittsekk dersom jeg framstår slik, men noen kan kanskje få det inntrykket, har 21-åringen sagt.

Videre forklarte han hvordan storebrorens legning ofte ble nevnt i skolegården, og at fordi broren er homofil, trodde mange av Sæters jevnaldrende at også han var det.

- Jeg er jo fra et lite sted, og ingen der visste hva Gucci eller Prada var, og flere var derfor overbevist om at jeg var homofil, fordi jeg kledde meg «annerledes» enn dem. Når man er så ung, vet man jo ikke hva det vil si å være homofil engang. Man vet bare at de som sier det mener det som noe negativt, sa han.

LES OGSÅ: - Eksen besøkte Demi på sykehuset