Brudd for Ole Paus og kona

Den profilerte visesangeren og kona Benedicte har bestemt seg for å gå hvert til sitt.

GÅ HVERT TIL SITT: Ole Paus og hans kone Benedicte har bestemt seg for å gå fra hverandre. Det melder TV 2-programmet «God kveld Norge». Her er de to sammen i Trondheim i 2015, da Ole Paus ble innlemmet i Rockheim Hall of Fame.  Foto: Thor Nielsen
GÅ HVERT TIL SITT: Ole Paus og hans kone Benedicte har bestemt seg for å gå fra hverandre. Det melder TV 2-programmet «God kveld Norge». Her er de to sammen i Trondheim i 2015, da Ole Paus ble innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Foto: Thor Nielsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ole Paus (69) og hans kone Benedicte Paus (56) har gått fra hverandre. Det kom frem i lørdagens «God kveld Norge»-sending på TV 2.

Ifølge TV 2.no har programmet vært i kontakt med de to om saken, men at disse ikke ønsker å kommentere bruddet.

Den anerkjente visesangeren og kona, som er professor i medisinsk genetikk, har to døtre sammen. Ole Paus har fire andre barn fra tidligere forhold, og i februar sa han følgende i et intervju med Dagbladet:

- Jeg har en grenseløs kjærlighet til barna mine. Selv om jeg vet at jeg ikke kan være med på alt i livet deres fremover, skal de vite at jeg er der for dem, uttalte visesangeren.

Har mye ugjort

For tre år siden avslørte 69-åringen at han ønsket å gi seg som plateartist, men Spellemann-vinneren har ikke gitt seg som musiker. 

I slutten av september er han og makkeren fra «To rustne herrer», Jonas Fjeld (63), aktuelle med «Hvis helsa holder - the show» på Chat Noir i Oslo. 

- Jeg vet at jeg er en eldre herre, men samtidig er det et eller annet i meg som nettopp har våknet. Det er nå jeg kan begynne. Frisk, sterk og med mye ugjort, fortalte han til Dagbladet i februar.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFIL: I 2013 var Ole Paus (ytterst t.v) med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» sammen med Morten Abel, Lene Marlin, Marion Ravn, Anita Skorgan, Kurt Nilsen og Magnus Grønneberg.  Foto: TV 2
TV-PROFIL: I 2013 var Ole Paus (ytterst t.v) med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» sammen med Morten Abel, Lene Marlin, Marion Ravn, Anita Skorgan, Kurt Nilsen og Magnus Grønneberg. Foto: TV 2 Vis mer

I 2013 var Paus blant deltagerne i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Året etter mottok han den gjeve prisen «Årets Spellemann» - men troféet måtte repareres.

Den ærefylte seieren fikk Paus til å tenke på gamle venner som har gått bort, men han innrømmet overfor Seoghør.no at han selv ikke er redd for døden. 

- Jeg tenker ikke mye på den, men jeg er ikke redd. Når jeg tenker på det er jeg fryktelig nysgjerrig. Jeg tror det er noe veldig fint, men jeg vet ikke hva. Men det haster ikke, sa han.

Se videointervju nedenfor:

LES OGSÅ: Kate Moss falt av vannvogna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer