Brudd for Ole Paus og kona

Den profilerte visesangeren og kona Benedicte har bestemt seg for å gå hvert til sitt.

GÅ HVERT TIL SITT: Ole Paus og hans kone Benedicte har bestemt seg for å gå fra hverandre. Det melder TV 2-programmet «God kveld Norge». Her er de to sammen i Trondheim i 2015, da Ole Paus ble innlemmet i Rockheim Hall of Fame.  Foto: Thor Nielsen
GÅ HVERT TIL SITT: Ole Paus og hans kone Benedicte har bestemt seg for å gå fra hverandre. Det melder TV 2-programmet «God kveld Norge». Her er de to sammen i Trondheim i 2015, da Ole Paus ble innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Foto: Thor Nielsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ole Paus (69) og hans kone Benedicte Paus (56) har gått fra hverandre. Det kom frem i lørdagens «God kveld Norge»-sending på TV 2.

Ifølge TV 2.no har programmet vært i kontakt med de to om saken, men at disse ikke ønsker å kommentere bruddet.

Den anerkjente visesangeren og kona, som er professor i medisinsk genetikk, har to døtre sammen. Ole Paus har fire andre barn fra tidligere forhold, og i februar sa han følgende i et intervju med Dagbladet:

- Jeg har en grenseløs kjærlighet til barna mine. Selv om jeg vet at jeg ikke kan være med på alt i livet deres fremover, skal de vite at jeg er der for dem, uttalte visesangeren.

Har mye ugjort

For tre år siden avslørte 69-åringen at han ønsket å gi seg som plateartist, men Spellemann-vinneren har ikke gitt seg som musiker. 

I slutten av september er han og makkeren fra «To rustne herrer», Jonas Fjeld (63), aktuelle med «Hvis helsa holder - the show» på Chat Noir i Oslo. 

- Jeg vet at jeg er en eldre herre, men samtidig er det et eller annet i meg som nettopp har våknet. Det er nå jeg kan begynne. Frisk, sterk og med mye ugjort, fortalte han til Dagbladet i februar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer