Se og Hør erfarer:

Brudd for NRK-profilen

Forholdet mellom landslagstreneren og NRK-profilen skal være over.

BRUDD: Peter Mueller og Hanne Skjellum skal ha gått fra hverandre. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
BRUDD: Peter Mueller og Hanne Skjellum skal ha gått fra hverandre. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekteskapet mellom NRK-profil Hanne Skjellum (41) og tidligere trener for det norske skøytelandslaget, Peter Mueller (69), skal være over.

Skjellum, som også tidligere har vært Se og Hør-journalist, og skøytetreneren har vært sammen siden 2009, og forlovet seg i 2013.

Skjellum skal ha blitt kjent med Mueller gjennom jobben sin som sportsjournalist i Dagbladet og i TV2, men det var først etter at hun var i USA for å lage en reportasje på skøytetreneren at det oppsto romantiske følelser.

- Hanne er en veldig spesiell dame for meg. Hun er både smart og vakker, og vi har mye moro sammen. Som menneske er hun åpen og ærlig, sa amerikaneren til Se og Hør, da forholdet ble kjent.

Patrick Gjertsen Hernæs og Heidi Stangjordet forteller om bruddet og tiden etter «Sommerhytta». Video: Svend Aage Madsen, TV 2/«Sommerhytta». Vis mer

Nyheten om at han hadde funnet lykken med den 28 år yngre kvinnen slo ned som en liten bombe i norske aviser, men paret avfeide at aldersforskjellen hadde noen betydning.

- Det som betyr noe er at vi har en god kjemi mellom oss, slo den forelskede skøytetreneren fast til Se og Hør.

Forholdet har vært av profilert art, og ekteparet stilte blant annet opp i «Hjemme hos»-reportasje i Se og Hør. Der adresserte de også de mange medieoppslagene som kom da de offentliggjorde forholdet sitt.

Så sent som i 2020 stilte også 41-åringen opp i et intervju med NRK, hvor hun fortalte om forholdet til den munnrappe skøytetreneren. Der kunne hun også avsløre at det slett ikke var kjærlighet ved første blikk, men at det tok sin tid før de fant tonen .

SNAKKER UT: Ole Einar Bjørndalen og hans kone Darja Domratsjeva forteller på «Skavlan» at hjerteproblemene til Bjørndalen har bydd på enkelte utfordringer. Video: TV 2 Vis mer

Nå skal ekteskapet være over. Hanne har også endret etternavnet sitt fra Mueller tilbake til pikenavnet Skjellum.

Dette blir det tredje havarerte ekteskapet for Peter Mueller, som tidligere har vært gift med Leah Poulous og Marianne Timmer. Han har to voksne barn.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med både Hanne Skjellum og Peter Muller, men våre henvendelser har ikke blitt besvart.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer