Nora Mørk:

Brudd for Nora Mørk

Forholdet til kjæresten Stefan Strandberg tok slutt i høst.

BRUDD: Forholdet mellom Nora Mørk og kjæresten Stefan Strandberg er over. Foto: NTB Scanpix.
BRUDD: Forholdet mellom Nora Mørk og kjæresten Stefan Strandberg er over. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Håndballstjerna Nora Mørk (26) og kjæresten, fotballproffen Stefan Strandberg (27), har gått hver til sitt. Det forteller Nora i et portrettintervju i VG.

- Vi er ikke sammen lenger. Det er blitt slutt i løpet av høsten, sier Mørk.

Nora Mørk (27) er én av spillerne Norge setter sin lit til under kvinnenes Håndball-VM i Tyskland, som startet i går. Stefan har på sin side gjort fotballkarriere for det norske herrelandslaget, i tillegg til lag som Vålrenga, Rosenborg og Hannover. Paret hadde vært kjærester i seks år.

SAMMEN I SEKS ÅR: I 2013 ble Nora og Stefan kjærester, men de travle toppidrettsutøverne har tilbragt mye av tiden med avstandsforhold. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I SEKS ÅR: I 2013 ble Nora og Stefan kjærester, men de travle toppidrettsutøverne har tilbragt mye av tiden med avstandsforhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avstandsforhold.

Det var før jul i 2013 at Se og Hør kunne melde at håndballstjernen hadde funnet lykken med daværende Rosenborg-spiller Stefan Strandberg.

Siden den gang har paret spilt for klubber i hver sin by, og i 2015 skrev Strandberg en fireårskontrakt med den russiske proffklubben FK Krasnodar. I 2016 gikk også Mørk fra Larvik HK til proffklubben Györ i Ungarn.

- Det ideelle hadde vært om det var et fotball- og håndballag i samme by som vi ville til. Når det ikke går, får Nora og jeg forholdet til å fungere uansett, har Strandberg tidligere fortalt til Dagbladet.

I et intervju med VG sporten i mai 2016, fortalte den populære 25-åringen at hun akkurat da syntes det var greit å se Strandberg såpass sjelden, fordi hun ikke kan spille håndball for alltid.

- Akkurat nå er det de prioriteringene jeg velger. Jeg er veldig trygg på at dette er det riktige for meg som 25-åring. Håndball kan jeg ikke spille senere i livet, forklarte Nora Mørk til avisen.

Etter at forholdet ble kjent i 2013, lettet Strandberg også på sløret om sin profilerte håndballkjæreste:

- Jeg tror vi er ganske like. Har den samme selvtilliten. Vi er litt gale i hodet begge to. Vi har begge slitt tungt med skader og kommet ut av det igjen. Det er kanskje derfor vi fungerer så godt sammen også, sa fotballspilleren til VG.

Saken fortsetter nedenfor.

KLAR FOR VM: Kvinnenens håndball VM starter i Tyskland i dag, og vi kan nok forvente å se Nora Mørk juble i ukene fremover. Her er hun under fjorårets håndball EM. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR VM: Kvinnenens håndball VM starter i Tyskland i dag, og vi kan nok forvente å se Nora Mørk juble i ukene fremover. Her er hun under fjorårets håndball EM. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk telefonen hacket

Den siste tiden har den populære håndballstjernen fått oppmerksomhet for helt andre ting enn sine prestasjoner på banen.

13. november kunne en tydelig opprørt Nora Mørk fortelle til TV 2 at hun hadde blitt hacket, og at en rekke private bilder av henne var på avveie.

- Det har knekt meg, sa Mørk til TV-kanalen.

- Livet mitt har forandret seg veldig. Jeg har gått fra å ha det bra til å kjenne på at selvtilliten har forsvunnet. Hver dag har vært slitsom. Det er tøft å stå i det. Jeg tror ikke folk skjønner hva det gjør med en person, la hun til.

15 personer har blitt anmeldt for å ha delt bildene fra Mørks private telefon. En mann fra Telemark har allerede fått en bot på 15 000 kroner etter å ha innrømmet å ha delt bildene.

LES OGSÅ: Møtte ektemannen da hun var 14 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer