Ariel Winter:

- Brudd for «Modern Family»-stjernen

Har gått hver til sitt etter snaue tre år som kjærester.

SINGEL: Ariel Winter er blitt singel etter snaue tre år. Her er hun avbildet sammen med «Modern Family»-kollega Sarah Hyland. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Ariel Winter er blitt singel etter snaue tre år. Her er hun avbildet sammen med «Modern Family»-kollega Sarah Hyland. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2016 ble det kjent at «Modern Family»-stjernen Ariel Winter (21) hadde funnet lykken med den elleve år eldre kanadiske skuespilleren Levi Meaden (32).

Siden den gang har det vært liten tvil om at det har vært sterke følelser mellom de to skuespillerne, som ved flere anledninger er blitt avbildet i het omfavnelse både på den røde løperen og på fritiden.

BRUDD: Ariel Winter og elleve år eldre Levi Meaden har vært et par i snaue tre år. Nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ariel Winter og elleve år eldre Levi Meaden har vært et par i snaue tre år. Nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå har imidlertid lykken tatt slutt.

Det skriver Us Weekly, som eksklusivt bekrefter at det er over.

Bruddrykter

Winter og Meaden har ikke blitt observert sammen siden august, og tidligere denne uken var det flere som spekulerte på om de hadde gått hver til sitt - da Winter ble sett med en mann med skjegg og mørkt hår.

«Modern Family»-stjernen og den hittil ukjente mannen skal da ha blitt observert sammen under en middag på den japanske restauranten Studio City i California. Om dette er en ny flørt, er foreløpig ikke kjent.

ALENE PÅ RØD LØPER: Ariel Winter har de siste månedene posert alene på den røde løperen. Tidligere har hun ofte hatt med seg kjæresten. Foto: NTB Scanpix
ALENE PÅ RØD LØPER: Ariel Winter har de siste månedene posert alene på den røde løperen. Tidligere har hun ofte hatt med seg kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verken Winter eller Meaden har kommentert bruddet, men førstnevnte har ikke delt et bilde av 32-åringen på Instagram siden februar. Tidligere har hun støtt og stadig delt bilder av kjæresten.

Se dette innlegget på Instagram

🥰2018⏭2019🥰

Et innlegg delt av ARIEL WINTER (@arielwinter)

Heller ikke Meaden har delt noen bilder av Winter siden februar, den gang i anledning valentinsdagen.

Var samboere

Som nevnt var det i november for snaue tre år siden at forholdet mellom skuespillerne ble kjent. Bare et halvt år senere ble de samboere, noe Winter selv kunne fortelle da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!».

Meaden flyttet den gang inn i et hus som «Modern Family»-stjernen hadde kjøpt året før, og det var liten tvil om at de trivdes som samboere.

- Han lager mat og tar hånd om alt det praktiske, og jeg baker med jevne mellomrom, fortalte hun da.

- Jeg er superfornøyd med ordningen vi har, og vi elsker å bo sammen. Det er bra, sa hun i et intervju med Refinery29 senere.

Kjærlighetserklæringer

Nøyaktig når paret gikk fra hverandre er ikke kjent - men som nevnt begynte spekulasjonene om et brudd allerede i august. Dette til tross for at Winter måneden før fortalte i et intervju med Us Weekly hva kjæresten betydde for henne.

FORELSKET: Winter og Meaden har flere ganger vist sin kjærlighet for hverandre på rød løper. Her er de i mars i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Winter og Meaden har flere ganger vist sin kjærlighet for hverandre på rød løper. Her er de i mars i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han prøver alltid å få meg til å føle meg bra, men han er også der for meg som person, skjønner du? Det er vanskelig å finne mennesker som aksepterer deg for den du er. Det gode, det dårlige, det stygge, alt, sa hun til kjendisnettstedet den gang.

Også gjennom Instagram har det kommet tydelig frem at Meaden har betydd mye for henne, da hun ofte har delt kjærlighetserklæringer til Meaden på bildedelingstjenesten.

«Takk for at du elsker meg og for at du lar meg elske deg hver eneste dag. Du er fantastisk på alle måter, og jeg kunne ikke vært mer heldig. Du gjør hjertet mitt lukkeligere enn jeg noen gang hadde trodd var mulig», var blant det hun skrev til et bilde av de to på bursdagen til Levi Meaden.

Duoen har også alltid sett veldig forelsket ut når de har dukket opp på den røde løperen sammen, og flere ganger har fotografene fått blinkskudd av paret når de kysser.

Nå er det derimot over og ut for de to skuespillerne, en snau måned før de ville feiret tre år som kjærester.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg ekkel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer