<strong>SINGEL IGJEN:</strong> Lillian Müller har flyttet ut av parets hus i Studio City utenfor Hollywood. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
SINGEL IGJEN: Lillian Müller har flyttet ut av parets hus i Studio City utenfor Hollywood. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer

Brudd for Müller etter 13 år

Playboy-Lillian brøt forlovelsen med fem år eldre Maurice.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modell Lillian Müller (61) forlovet seg i fjor for andre gang med Maurice Rinaldi (66) - etter 13 år som samboere.

Nå skriver Her og Nå at paret har brutt forlovelsen.

- Jeg har flyttet ut av huset, og det er slutt mellom Maurice og meg. Men vi har beholdt vennskapet vårt, og det tror jeg vi alltid kommer til å ha, sier hun til bladet.

I fjor var Lillian med i TV 2-programmet «Skal vi danse», og fortalte til Seoghør.no at hun hadde mer problemer med å danse foran millioner av seere, enn å kaste klærne i Playboy:

- Dette er verre enn å kaste klærne i Playboy. Første gangen jeg stilte opp for Playboy, var det på et lukket sett, med kun noen få mennesker rundt meg. Nå skal jeg danse live foran en million mennesker, sa hun den gang.

Hun har også tidligere snakket ut om sitt intime forhold med Playboy-sjefen Hugh Hefner (87) på 70-tallet:

- Vi hadde det veldig gøy sammen, men samlivet var veldig vanskelig. Hef var veldig interessert i at jeg skulle ha sex med andre jenter sammen med ham. Men jeg ville ha et intimt forhold til bare ham, akkurat som i et normalt kjærlighetsforhold. Da jeg tok ham på fersken i heftig flørt med en annen jente, fikk jeg nok, avsluttet forholdet og flyttet ut.

Müller og Rinaldi har ingen felles barn, men hun har én datter fra før og han har fire barn fra to tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: - Ja, jeg har fått kjæreste!
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer