Brudd for Mischa Barton

The O.C.-stjernen er singel igjen.

BRUDD: Mischa Barton og Sebastian Knapp skal ha slått opp for noen måneder siden, men det er først nå bruddet er blitt offentlig kjent. Her fra en tilsteldning i april i år. Foto: All Over Press
BRUDD: Mischa Barton og Sebastian Knapp skal ha slått opp for noen måneder siden, men det er først nå bruddet er blitt offentlig kjent. Her fra en tilsteldning i april i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mischa Barton (27) er igjen en singel kvinne, etter at hun og kjæresten Sebastian Knapp slo opp for noen måneder siden, skriver UsMagazine.

Paret skal ha vært kjærester i rundt ett år.

Mischa slo igjennom som Marissa Cooper i den populære TV-serien «The O.C.», som gikk på TV3, mens Sebastian har spilt i History channel's Emmy-nominerte miniserie «The Bible».

I løpet av året som kjærester har paret rukket å reise til Europa på kjærlighetsferie, og var i fjor sommer på den spanske øya Ibiza.

Forrige helg gjestet Mischa det amerikanske magasinet Cosmopolitans årlige sommerfest i Hollywood, og hygget seg i godt selskap med gode venninner.

Og 27-åringen viste ingen tegn, ifølge nettstedet, til å være rammet av kjærlighetssorg...

LES OGSÅ: Ungkaren-deltaker døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer