Marius Borg Høiby:

Brudd for Marius

Nå er Marius Borg Høiby singel.

SLUTT: Marius Borg Høiby og Linn Helena Nilsen har gått hver til sitt, men er fortsatt gode venner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SLUTT: Marius Borg Høiby og Linn Helena Nilsen har gått hver til sitt, men er fortsatt gode venner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I høst kunne Se og Hør avsløre at kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby (20), skulle flytte til USA for å studere. Han tok med seg sin kjæreste, Drammens-jenta Linn Helena Nilsen (21).

Paret flyttet sammen i Los Angeles, og Marius ble student ved Santa Monica College.

Kronprinsfamilien brukte deler av påsken til å besøke eldstemann og daværende samboer på USA vestkyst. Men lykken skulle dessverre ikke vare.

Slutt

I SALG NÅ: I Se og Hør Extra kan du lese mer om bruddet og Marius Borg Høibys fremtid.
I SALG NÅ: I Se og Hør Extra kan du lese mer om bruddet og Marius Borg Høibys fremtid. Vis mer

Se og Hør Extra avslører nemlig nå at Marius og Linn Helena har flyttet fra hverandre.

Forholdet skal ha ta slutt før dronning Sonjas 80-årsdag, og Marius kom derfor alene til festlighetene på Bygdøy kongsgård. Han hadde da lagt en travel partyhelg bak seg i Kristiansand, hvor han festet sammen med venner – uten Linn Helena ved sin side.

Kilder nært det unge paret forteller at de fortsatt er gode venner, selv om kjærligheten har tatt slutt.

Se og Hør har vært i kontakt med slottet ved kommunikasjonssjef Marianne Hagen, som ikke ønsker å gi noen kommentar.

Les mer om bruddet i Se og Hør Extra!

VENNER: Marius og Linn Helena skal fortsatt være gode venner, ifølge kilder nære dem. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENNER: Marius og Linn Helena skal fortsatt være gode venner, ifølge kilder nære dem. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Så på skoler sammen

Det var i fjor at det ble kjent at Marius hadde funnet lykken med drammensjenta Linn Helena. De tilbrakte forrige sommer sammen i USA, noe som ble godt dokumentert på sosiale medier.

Linn Helena la blant annet ut et bilde med kjæresten, der hun skrev «Vi bare blir her for alltid» - etterfulgt av et amerikansk flagg og en palme.

Under oppholdet så Linn Helena og Marius på ulike skoler og universiteter i California. Begge bestemte seg for å ta et sabbatshalvår før skolestart begynte i januar.

🇺🇸 📸; mamma

Et innlegg delt av Marius Borg Høiby (@marius_borg)

Kronprins Haakon har selv studert ved Berkeley-universitetet i San Francisco, og han stortrivdes som student i California. Kronprinsen tok en bachelorgrad i Political Science i årene 1996 til 1999, og han har nok snakket varmt om sitt utenlandsopphold til Marius.

Henger med toppmodell

Skal vi tro Marius' profil på Instagram, har han storkost seg i California. Han deler ofte bilder med sine hele 50 000 følgere, som viser den idylliske vestkysten i USA.

Han har også vært å se på andres bilder i år, blant annet på modellen Jonah Claunch sin Instagram-profil. Han er i de tidlige 20-årene og basert i New York og Los Angeles, ifølge profilen hans hos Model Mayhem. Han har vært modell for kjente merker som Versace, Topman og Saint Laurent.

⚡️ Draw a Blank .. #models #jonahclaunch #malemodelstowatch #naughtymodels #portait #malemodels

Et innlegg delt av Jonah Claunch (@jonahclaunch___)

På bilder publisert av de to sammen, kunne man i mars se Marius iført det som tilsynelatende var en selvdesignet skinnjakke.

I hvert fall om man skal tro teksten på jakken: «MBH Design», som tydelig spiller på Borg Høibys tre initialer.

Marius er en fasjonabel gutt, og legger ofte ut bilder av seg selv i tøffe antrekk. Skinnjakker er en tydelig favoritt hos 20-åringen, som har flere forskjellige modeller - i alt fra sort til rødt.

LES OGSÅ: Feiret nasjonaldagen sammen med Kygo og Erlend Elias

👊🏼

Et innlegg delt av Marius Borg Høiby (@marius_borg)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer