<strong>BRUDD:</strong> Det er slutt mellom musikerparet Marit Larsen og Thom Hell. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Det er slutt mellom musikerparet Marit Larsen og Thom Hell. Foto: Stella Pictures Vis mer

Brudd for Marit Larsen

Det tre år lange forholdet mellom Marit Larsen og Thom Hell er over.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjærligheten mellom Marit Larsen (27) og Thom Hell (34) har tatt slutt. Bruddet bekreftes overfor Se og Hør av flere kilder nær paret.

Marit Larsen og Thom Hell har i mer enn tre år vært norsk popmusikks superpar.

- Vi kommenter på generelt grunnlag aldri våre artisters privatliv, sier Marit Larsens manager, Morten Andreassen, til Se og Hør.

Thomas Hell bekrefter overfor Dagbladet bruddet i en SMS.

Se og Hør avslørte sommeren 2007 at vakre og talentfulle Marit Larsen hadde utviklet mer enn kollegiale og kameratslige følelser – og at de nå var blitt kjærester.

Da forholdet ble offisielt senere samme sommer, gikk Thom Hell ut av bandet til Marit Larsen, som han hadde vært gitarist og orkesterleder for i ett års tid.

Marit Larsen har de siste åra vært en av norsk musikks største suksesser. Den tidligere M2M-stjernen fra Lørenskog selger plater i bøtter og spann i Norge, og trekker fulle hus på konsertene. Hun har også fått sitt store gjennombrudd utenlands, blant annet med flere høye listeplassering i Tyskland.

Thom Hell er som soloartist mer av en kritikerfavoritt. Den lune popartisten fra Kristiansand har mottatt en rekke sekser-terninger for sine plater. Han har også mottatt to spellemannspriser.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rammet av sex-virus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer