BRUDD: Skal vi tro ryktene, er det nå slutt mellom superparet Guy Richie og Madonna. Allikevel vil de ikke offentliggjøre bruddet før om 18 måneder. Foto: All Over Press
BRUDD: Skal vi tro ryktene, er det nå slutt mellom superparet Guy Richie og Madonna. Allikevel vil de ikke offentliggjøre bruddet før om 18 måneder. Foto: All Over PressVis mer

Brudd for Madonna og Guy?

Snart er verdens mest sexy 49-åring singel, skal vi tro ryktene.

SEHER.NO: Ekteskapet mellom Madonna (49) og Guy Richie (39) er i realiteten over, og snart offentliggjør de bruddet, hevder kilder nær paret.

Ryktene om trøbbel i ekteskapet har versert lenge, og ble ytterligere forsterket forrige uke, da Richie unnlot å møte opp da Madonna ble innlemmet i prestisjetunge "Rock 'n' Roll Hall of Fame".

Venner av paret sier de frykter at superparet nå går hver til sitt, men mener at Madge og Guy vil vente halvannet år med å offentliggjøre skilsmissen.

- Madonna og Guy er over. Det er veldig sivilisert. De er bare ikke forelsket i hverandre lenger, sier en anonym venn av paret til Showbizspy. 

- De tror rett og slett at det er til det beste, at de etter noen fantastiske år sammen nå går hvert til sitt.

Selv om Madonna og Guy nylig kjøpte en pub sammen i London, har hun i det siste vært opptatt med innspillingen av sitt nye album "Hard Candy" og han har jobbet hardt med å lage en bra film, så de er på vei i ulike retninger.

- Guy har den siste tiden unnlatt å stille på arrangementer som har vært viktige for Madge. Han har bare ikke brydd seg like mye om det hun driver med som han har gjort tidligere.

Bruddryktene har svirret en stund, og paret har ikke blitt fotografert sammen siden de dro til India i januar.

Planen er nå at elegante Madonna skal slå seg ned i New York med sine tre barn Lourdes (11), Rocco (7) og adoptivsønnen David Banda (2) som hun og Guy adopterte fra Malawi i 2006.

- De kommer til å holde lokk på dette en stund fremover, men Guy blir boende i London og Madonna og barna flytter til New York, sier en kilde til Showbizspy.

- Hun har endelig bestemt seg for på flytte til USA, og har gitt beskjed til sine ansatte om å pakke flyttelasset. Alt skal med bortsett fra Guy.

Til tross for at de blir boende på hvert sitt kontinent, skilles angivelig paret som gode venner, og Guy vil få full adgang til eiendom og mulighet til å se barna.

Venner av Madonna sier at hun nå er i dialog med PR-teamet sitt for å se hvordan flyttingen vil påvirke karrieren hennes.

Hun kan i dag skilte med en formue på mangfoldige millioner dollar og er en av verdens rikeste og mest berømte kvinnelige artister.

Les også: - Jeg føler at jeg kan dø på scenen!