«Love Island Norge»:

Brudd for «Love Island»-paret

Ble sammen på tv. Nå er det slutt.

BRUDD: Thammy Dias og Nate Kahungu fra «Love Island» har gått hver til sitt. Foto: TV 2
BRUDD: Thammy Dias og Nate Kahungu fra «Love Island» har gått hver til sitt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thammy Dias (29) og Nata Kahungu (24) var blant parene som endte opp med å finne kjærligheten under innspillingen av TV 2-programmet «Love Island» tidligere i år.

Torsdag avslører paret overfor TV 2 at de har gått hver til sitt.

- Vi bestemte oss for at vi var bedre som venner. Det har ikke skjedd noe og vi er fortsatt gode venner, sier Thammy til Se og Hør, og fortsetter:

SPOILER ALERT: Under torsdagens episode av «Love Island» innrømmer Nate at han begynner å bli litt betatt av Thammy - men kan får ikke responsen han håper på. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Begge to har kjærlighet for hverandre, det er bare kjærlighet.

Ifølge tv-profilen snakker duoen fremdeles sammen daglig, og er ikke fremmed for at de kan finne tilbake til hverandre på et senere tidspunkt.

- Jeg elsker han og bryr meg om han. Jeg har ingenting vondt å si om han, sier hun.

Se og Hør har også vært i kontakt med Nate, som ikke ønsker å kommentere bruddet.

STERKE FØLELSER: Kampen om å finne kjærligheten fortsetter på «Love Island», og Ida skaper sjalusidrama mellom Thammy og Nate. Video: Rød Løper / TV 2 Sumo Vis mer

Bekreftet forholdet

Da Se og Hør møtte duoen rett etter hjemreise, kunne de bekrefte at de var blitt kjærester. Paret hadde da snakket med hverandres foreldre over FaceTime.

- Mamma elsker henne, så «I'm good». Det var det eneste jeg trengte, sa Nate.

Det samme gjaldt for Thammy, som ble møtt med overlykkelige foreldre og gråt da de ringte dem på FaceTime.

- Så vi ble kjærester, sa hun da.

Nylig ble de to også samboere i Thammys leilighet i Oslo. Som følge av at hun var coronasmittet, ble samboeren satt i karantene.

- Han bor i stuen, mens jeg bor inne på soverommet. Det er kjipt, men jeg kan ikke være i nærheten av noen fordi jeg har det. Så det får bare være sånn, forklarte hun til Se og Hør.

THROWBACK: Det er med blandede reaksjoner Thammy Dias og Nathan Kahungu fra «Love Island» får se seg selv på TV for første gang. Video: Rød Løper/TV 2 sumo Vis mer

Coronasmittet

Realitydeltakeren ble først syk etter at hun kom hjem fra Argentina, hvor innspillingen av «Love Island» fant sted.

Da hun kom til Norge, dro hun til legen og fikk beskjed om at hun hadde bihulebetennelse. Dias beskrev på bloggen sin at hun var syk av og på, før hun ble betraktelig dårligere. Da hun ringte coronatelefonen ble hun henvist til en klinikk i Oslo, men ble ikke testet.

Det var først under andre legebesøk at hun fikk tatt en coronatest som altså viste seg å være positiv. Nå kan hun imidlertid fortelle til nyhetskanalen at hun endelig er symptomfri og friskmeldt.

LES OGSÅ: - Slutt etter nesten to år som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer