Linni Meister og Niklas Tangen Klein:

Brudd for Linni Meister

Linni Meister og Niklas Tangen Klein har brutt forlovelsen - igjen.

BRUDD: TV-profilen Linni Meister og den elleve år yngre flammen Niklas Tangen Klein har gjort det slutt. Foto: Tore Skaar
BRUDD: TV-profilen Linni Meister og den elleve år yngre flammen Niklas Tangen Klein har gjort det slutt. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Linni Meister (34) har vært sammen med elleve år yngre Niklas Tangen Klein (23) siden 2016. Allerede året etter gikk 23-åringen ned på kne og fridde til Meister på svært romantisk vis - på ferieøya Ibiza.

Siden den gang har forholdet vært heller turbulent for Meister og den langt yngre flammen, og i april i fjor avslørte de i et intervju med Se og Hør at de hadde brutt forlovelsen i skjul - hele tre ganger.

OVER OG UT: Linni Meister og Niklas Tangen Klein har gjort det slutt. Her er de sammen på rød løper i 2019. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OVER OG UT: Linni Meister og Niklas Tangen Klein har gjort det slutt. Her er de sammen på rød løper i 2019. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Tidligere i år ble det også kjent at 34-åringen og Tangen Klein hadde lagt bryllupsplanene på is. De hadde i utgangspunktet planer om å gifte seg på storslått vis på et slott i Sverige i august.

BRUDD: Les mer om samlivsbruddet i denne ukens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
BRUDD: Les mer om samlivsbruddet i denne ukens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

Nå har imidlertid forholdet slått sprekker nok en gang. I tirsdagens utgave av Se og Hør avslører Linni Meister at hun og 23-åringen har gått fra hverandre.

- Vi fant ut at vi trengte en pause. Vi er fortsatt veldig gode venner, og det er ingen nye involvert, sier hun til bladet.

TAR TIL TÅRENE: Linni Meister bryter sammen i tårer i TV3-serien «Kjendismødre». Video: TV3 / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Gode venner

I intervjuet legger Meister ikke skjul på at samlivsbruddet har vært tøft, og hun sier at hun fortsatt er svært glad i eksen. Tangen Klein har dessuten fungert som bonuspappa for sønnen Dennis (10), som hun har med forretningsmannen Bernhard Berntzen (42).

- Det er ikke bare et brudd for Niklas og meg. Dennis har jo også hatt en trygg bonuspappa på hjemmebane, og jeg vet at de vil fortsette å ha god kontakt, sier Meister til Se og Hør.

Den kjente TV-profilen legger heller ikke skjul på at Niklas har fått en helt spesiell plass i hjertet hennes.

- Det skulle liksom bli oss to for resten av livet, og vi har fine minner sammen som aldri vil forsvinne. Men hverdagene og skjebnen spiller ikke alltid på lag med drømmene, sier Meister.

PÅSKECHALLENGE: Se og Hør har laget en påske-challenge med ulike kjendiser, der målet er å spise opp opp en kvikk lunsj og en Appelsin først, samt drikke opp en flaske med solo. Først ut er Linni Meister. Vis mer

Planla slottsbryllup

Bruddnyheten kommer etter at Meister i mars kunne avsløre at parets bryllupsplaner hadde blitt lagt på is.

- Dette er noe som absolutt ikke haster for vår del. Vi er fortsatt på stedet hvil når det gjelder planleggingen, da det har vært turbulente tider som har gjort at vi rett og slett har satt det på vent, fortalte 34-åringen da.

Meister har tidligere uttalt til Se og Hør at de planla å gifte seg på et lite slott i Sverige, og 34-åringen drømte om casino-tema og en stor fest i tre dager til ende - men det blir nå altså ikke noe av.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Nyheten om samlivsbruddet kommer kanskje ikke som en stor overraskelse på noen. I 2019 snakket Linni Meister og Niklas Tangen Klein åpenhjertig om at de hadde hatt utfordringer i forholdet - og at de hadde brutt forlovelsen hele tre ganger.

- Selv om livet ser perfekt ut på sosiale medier og i mediene ellers, har jeg lagt et tøft og vondt år bak meg. Livet er ikke alltid slik det ser ut. Selv om jeg alltid smiler og er glad, har jeg grått inni meg, innrømmet TV-profilen overfor Se og Hør den gang.

- Det har vært både tøft og vondt. Det har vært skikkelig vanskelig å stå på scenen og være proff når jeg har vært trist inni meg, la hun til.

LEGENDE: I webserien «Paradise Auditions» skal de som vil være med på «Paradise Hotel» forberede seg på hva som kan skje inne på hotellet. Her møter vi legenden Sølve. Vis mer

Overraskende frieri

Alle tre bruddene skjedde i hemmelighet, og den gang fortalte eksparet at de ville fortelle åpent om samlivsbruddene, fordi det sirkulerte ondsinnede rykter om dem.

- Grunnen til at jeg velger å snakke om det, er for det første å stanse alle de stygge ryktene rundt oss - og for å fortelle at ikke alt er like perfekt som det ser ut. Utad ser alt fint og flott ut, men vi har hatt det veldig tøft i perioder, sa Meister til Se og Hør.

Tangen Klein gikk som nevnt ned på kne og fridde til Meister på ferieøya Ibiza i august 2017, og frieriet fant sted på eksklusive Cotton Club. Meister svarte som kjent ja - men frieriet var likevel ikke helt fritt for dramatikk.

Det begynte med at 23-åringen lurte sin kjære trill rundt, slik at overraskelsen ble enda større da han plutselig gikk ned på kne.

- Jeg fikk helt sjokk, sa Meister til Se og Hør etter frieriet.

LES OGSÅ: - Vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer