Linni Meister og Niklas Tangen Klein:

Brudd for Linni Meister

Linni Meister og Niklas Tangen Klein har brutt forlovelsen - igjen.

BRUDD: TV-profilen Linni Meister og den elleve år yngre flammen Niklas Tangen Klein har gjort det slutt. Foto: Tore Skaar
BRUDD: TV-profilen Linni Meister og den elleve år yngre flammen Niklas Tangen Klein har gjort det slutt. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Linni Meister (34) har vært sammen med elleve år yngre Niklas Tangen Klein (23) siden 2016. Allerede året etter gikk 23-åringen ned på kne og fridde til Meister på svært romantisk vis - på ferieøya Ibiza.

Siden den gang har forholdet vært heller turbulent for Meister og den langt yngre flammen, og i april i fjor avslørte de i et intervju med Se og Hør at de hadde brutt forlovelsen i skjul - hele tre ganger.

Tidligere i år ble det også kjent at 34-åringen og Tangen Klein hadde lagt bryllupsplanene på is. De hadde i utgangspunktet planer om å gifte seg på storslått vis på et slott i Sverige i august.

Nå har imidlertid forholdet slått sprekker nok en gang. I tirsdagens utgave av Se og Hør avslører Linni Meister at hun og 23-åringen har gått fra hverandre.

- Vi fant ut at vi trengte en pause. Vi er fortsatt veldig gode venner, og det er ingen nye involvert, sier hun til bladet.

Gode venner

I intervjuet legger Meister ikke skjul på at samlivsbruddet har vært tøft, og hun sier at hun fortsatt er svært glad i eksen. Tangen Klein har dessuten fungert som bonuspappa for sønnen Dennis (10), som hun har med forretningsmannen Bernhard Berntzen (42).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer