NYTT BRUDD: Lene Alexandra Øien bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Henrik Aukland. Foto: Hennng Jensen, Se og Hør
NYTT BRUDD: Lene Alexandra Øien bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Henrik Aukland. Foto: Hennng Jensen, Se og HørVis mer

Brudd for Lene Alexandra

Lykken tok slutt etter fem måneder.

SEOGHØR.NO: Fem måneder etter at det ble kjent at fitnessutøveren og TV-profilen Lene Alexandra Øien (34) hadde blitt kjæreste med Henrik Aukland, har forholdet tatt slutt.

Det bekrefter Lene Alexandras pressetalskvinne Marte Schei til VG.

– Jeg kan bekrefte at Lene Alexandra ikke lenger er i et forhold med Henrik. De er fortsatt gode venner, med stor respekt for hverandre, men forholdet er avsluttet, sier Schei til avisen.

Før hun ble sammen med Henrik Aukland var Lene Alexandra i et ni måneder forhold med næringslivslederen Henriette Grønn, men dette forholdet tok slutt i juni 2015.

Fitness-suksess

SUKSESS I FITNESS: Lene Alexandra gjør for tiden suksess som fitnessutøver. Her er hun under debuten i bikinifitness i Los Angeles i januar. Foto: Henriette Høigilt , Se og Hør
SUKSESS I FITNESS: Lene Alexandra gjør for tiden suksess som fitnessutøver. Her er hun under debuten i bikinifitness i Los Angeles i januar. Foto: Henriette Høigilt , Se og Hør Vis mer

I januar gjorde Lene Alexandra stor suksess da hun debuterte som bikinifitnessutøver i Los Angeles.

Da Seoghør.no møtte henne etter konkurransen avslørte hun at hun hadde fulgt en nøye oppsatt kostholdsplan, jobbet mye mentalt og tilbragt timesvis på treningsstudio med tett profesjonell oppfølging.

Den sprudlende 34-åringen en gull og en sølv-plassering i Ironman Naturally på den store FitnessExpo-messen i Downtown LA.

- At jeg i tillegg får en første og andre plass er en stor bonus. Jeg er veldig stolt. Jeg kan ikke si noe annet, strålte hun.

Blogg-kritikk

Lene Alexandra har også gjort suksess som blogger, men måtte i forrige uke be om unnskyldning etter å ha kalt diagnosen Ulcerøs Kolitt for en «livsstilssykdom».

Det førte til kritikk fra blant annet bloggeren Marte Hegstad .

LEne Alexandra la seg flat på bloggen sin etter at hun ble kjent med kritikken:

«Jeg er SÅ lei meg for at jeg skrev feil i det ene innlegget mitt angående Ulcerøs Kolitt. Forstod at mange av dere reagerte på dette. Jeg legger meg selvfølgelig flat og beklager på det sterkeste at jeg skrev det er en livsstilssykdom. Det var vondt for meg å lese hvor mye mange av dere sliter med dette og jeg beklager på det høyeste. Og tuuusen takk for at dere sa ifra og informerer meg om dette. Dette er helt klart noe jeg bør sette meg mer inn i. Jeg har mye å lære», skrev hun.

LES OGSÅ: Lene Alexandra legger seg flat etter kritikkstorm