Brudd for Lene Alexandra

Lykken tok slutt etter fem måneder.

NYTT BRUDD: Lene Alexandra Øien bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Henrik Aukland. Foto: Hennng Jensen, Se og Hør
NYTT BRUDD: Lene Alexandra Øien bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Henrik Aukland. Foto: Hennng Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fem måneder etter at det ble kjent at fitnessutøveren og TV-profilen Lene Alexandra Øien (34) hadde blitt kjæreste med Henrik Aukland, har forholdet tatt slutt.

Det bekrefter Lene Alexandras pressetalskvinne Marte Schei til VG.

– Jeg kan bekrefte at Lene Alexandra ikke lenger er i et forhold med Henrik. De er fortsatt gode venner, med stor respekt for hverandre, men forholdet er avsluttet, sier Schei til avisen.

Før hun ble sammen med Henrik Aukland var Lene Alexandra i et ni måneder forhold med næringslivslederen Henriette Grønn, men dette forholdet tok slutt i juni 2015.

Fitness-suksess

I januar gjorde Lene Alexandra stor suksess da hun debuterte som bikinifitnessutøver i Los Angeles.

Da Seoghør.no møtte henne etter konkurransen avslørte hun at hun hadde fulgt en nøye oppsatt kostholdsplan, jobbet mye mentalt og tilbragt timesvis på treningsstudio med tett profesjonell oppfølging.

Den sprudlende 34-åringen en gull og en sølv-plassering i Ironman Naturally på den store FitnessExpo-messen i Downtown LA.

- At jeg i tillegg får en første og andre plass er en stor bonus. Jeg er veldig stolt. Jeg kan ikke si noe annet, strålte hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer