Brudd for landslagsstjernen

Håndballkeeper Katrine Lunde Haraldsen og ektemannen Tom Reidar Haraldsen har flyttet fra hverandre.

BRUDD: Katrine Lunde Haraldsen er ikke lenger sammen med Tom Reidar Haraldsen. Paret gikk fra hverandre for kort tid siden. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Katrine Lunde Haraldsen er ikke lenger sammen med Tom Reidar Haraldsen. Paret gikk fra hverandre for kort tid siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Landslagskeeper i håndball Katrine Lunde Haraldsen (32) og ektemannen Tom Reidar Haraldsen (32) har gått fra hverandre. Paret har vært sammen i 14 år og giftet seg i 2007.

Etter fem års ekteskap har de nå valgt å skille lag. Inntil nylig bodde de sammen i Györ i Ungarn hvor hun er håndballproff.

– Jeg kan bekrefte bruddet, utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken, sier Tom Reidar Haraldsen til Seoghør.no.

Seoghør.no har vært i kontakt med Katrine Lunde Haraldsen, men hun har så langt ikke ønsket å kommentere bruddet.

Noen timer seinere kom håndballforbundet med en pressemelding der nyheten ble bekreftet.

«Keeper på det norske kvinnelandslaget i håndball, Katrine Lunde Haraldsen, har tatt ut separasjon. Hun giftet seg med Tom Reidar Haraldsen sommeren 2007, men de to skiller nå lag.»

- Dessverre går ikke livet alltid på skinner, og det utvikler seg annerledes enn man hadde tenkt. Ekteskapet anser jeg som et privat område, så ut over å informere om separasjonen, vil jeg ikke si noe mer offentlig.  Jeg ber om respekt og forståelse for at jeg heller ikke ønsker å dele mine tanker om dette i fremtidige intervjuer, sier Katrine Lunde Haraldsen i pressemeldingen.


Den norske landslagskeeperen debuterte på håndballandslaget i 2002, og har 207 landskamper for Norge. Hun spiller i dag for Györ Audi ETO KC i Ungarn

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strålte på den røde løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer