Kylie Jenner og Tyga:

- Brudd for Kylie og Tyga

Paret har gjort det slutt for fjerde gang på to år.

PROFILERT PAR: Kylie Jenner og Tyga fikk mye oppmerksomhet for forholdet sitt da det ble avslørt i 2014. Årsaken var at Tyga er åtte år eldre enn Kylie. Foto: NTB Scanpix
PROFILERT PAR: Kylie Jenner og Tyga fikk mye oppmerksomhet for forholdet sitt da det ble avslørt i 2014. Årsaken var at Tyga er åtte år eldre enn Kylie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Realitystjernen Kylie Jenner (19) har hatt et stormfullt forhold til hip-hop stjernen Tyga (26) i flere år.

Duoen ble først linket sammen høsten 2014, men bekreftet ikke forholdet før våren 2015.

Siden den gang har paret gjort det slutt og blitt sammen en rekke ganger, og nå skal det være slutt mellom dem igjen, melder flere amerikanske nettsteder.

- De tar små pauser fra hverandre hele tiden, og så blir de sammen igjen. Det er definitivt mulig at de kommer til å løse ting denne gangen også, forteller en venn nær paret til People.com.

Kylie og Tyga ble sist avbildet sammen i Los Angeles 13. mars, ifølge Daily Mail. Nettstedet har også snakket med en venn av paret som bekrefter bruddet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her går paret arm i arm sammen i New York på Valentines Day. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her går paret arm i arm sammen i New York på Valentines Day. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åtte års aldersforskjell

Det skapte store overskrifter da duoen ble kjærester for første gang. Den gang var nemlig Kylie kun 16 år, mens rapperen var 24.

Først etter at Kylie fylte 18 år ble de mer åpne om forholdet og postet ofte søte bilder av hverandre på sosiale medier.

Tyga ble snart en del av familien og reiste sammen med dem på eksklusive ferier og dukket regelmessig opp i TV-programmet «Keeping Up With the Kardashians».

I november 2015 ble det slutt mellom dem for første gang etter rykter om utroskap dukket opp, men de fant raskt tilbake til hverandre igjen.

Vanskelig kjærlighet

Men da Kylies halvbror, Rob Kardashian (30), innledet et forhold til den tidligere stripperen Blac Chyna (28) i fjor, førte det til nye brudd mellom henne og rapperen.

Årsaken var nemlig at Chyna tidligere var forlovet med Tyga - og han er også far til sønnen hennes King Cairo (4).

- Kylie føler at hun ikke kan stole på Tyga. Han har servert henne og fortsetter å servere henne så mange løgner, sa en kilde til People i fjor.

Samtidig skal den unge reality-stjernen ha vanskelig for å komme over artisten.

- Han er hennes første store kjærlighet, og det er noe hun ikke klarer å komme over så lett, har en venn av paret sagt til nettstedet.

Nyheten om bruddet mellom Kylie og Tyga kommer bare noen dager etter at TV-stjernens mor, Kris Jenner (61), brøt med sin 25 år yngre flamme Corey Gamble (36).

AV-OG-PÅ FORHOLD: Kylies halvbror, Rob, har et turbulent forhold til Blac Chyna, som han fikk en datter med for fire måneder siden. Chyna har også barn med Tyga. Foto: NTB Scanpix
AV-OG-PÅ FORHOLD: Kylies halvbror, Rob, har et turbulent forhold til Blac Chyna, som han fikk en datter med for fire måneder siden. Chyna har også barn med Tyga. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Får ikke lov å hete Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer