Kris Jenner:

- Brudd for Kris Jenner

Vil fokusere på familien og TV-showet. 

SLUTT: Det skal angivelig være slutt mellom Kris Jenner og hennes yngre kjæreste Corey Gamble, melder Radar Online. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Det skal angivelig være slutt mellom Kris Jenner og hennes yngre kjæreste Corey Gamble, melder Radar Online. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I desember 2014 kom nyheten om at reality-stjernen og «momager» Kris Jenner (61), hadde funnet lykken på ny etter skilsmissen med Bruce (nå Caitlyn) Jenner (67).

Det var den 25 år yngre amerikaneren Corey Gamble (36) som var hennes nye flamme. Nå skal imidlertid forholdet ha tatt slutt etter knappe to år sammen.

Ifølge Radar Online var det Kris Jenner selv som gjorde det slutt med Corey. Årsaken skal være at 61-åringen i større grad vil fokusere på familien.

- Kris fortalte Corey at hun trengte avstand slik at hun kan fokusere på familien og på tv-showet, hevder en kilde nær Kris til nettstedet og fortsetter:

- Hun sa at hun følte seg tilsidesatt i forholdet, og at hun trenger å sette familien foran sine egne ønsker og behov.

Saken fortsetter under bildet.

RAMPELYSET: Corey har vært en del av det hektiske livet i rampelyset sammen med Kris de siste to årene. Foto: NTB scanpix
RAMPELYSET: Corey har vært en del av det hektiske livet i rampelyset sammen med Kris de siste to årene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fokuserer på «Keeping Up With the Kardashians»

Det er en kjent sak at seertallene til realityserien som gjorde Kardashian-familien verdenskjente er fallende.

Selv om Kris Jenner har hatt god tro på den trettende sesongen, som begynte å rulle over amerikanske TV-skjermer denne måneden, har ikke tallene vist det samme. De faller nemlig mer enn noensinne, skrev Radar Online forrige uke.

I TRØBBEL: Om Kris Jenner ikke får opp seertallene til «Keeping Up With the Kardashians» blir serien tatt av skjermen. Foto: NTB scanpix 
I TRØBBEL: Om Kris Jenner ikke får opp seertallene til «Keeping Up With the Kardashians» blir serien tatt av skjermen. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Kris er også produsent for serien, og vil ifølge Radar Onlines kilde gjøre alt i sin makt for å unngå at programmet tas av skjermen. Det å avslutte forholdet med Corey er bare ett steg i den retningen, hevder kilden til nettstedet.

Et annet tiltak skal dreie seg rundt hennes berømte døtre Kim (36), Kourtney (37), og Khloe Kardashian (32), samt Kendall (21) og Kylie Jenners (19) bruk av sosiale medier.

Hun vil nemlig at døtrene, som allerede er ivrige brukere av blant annet Facebook, Instagram og Snapchat, skal bli enda mer aktive, ifølge Radar Online.

- Kris har bedt Kourtney, Khloe, Kendall og Kylie om å reklamere mer for showet og gjøre ting som skaper oppmerksomhet på Twitter, Instagram og Snapchat, har en kilde nær familien sagt til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

DÅRLIG STEMNING: Det kan virke som om stemningen i Kardashian-familien for tiden er litt trykket. Kourtney og Khloe må nå bli enda mer aktive på sosiale medier. Foto: NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING: Det kan virke som om stemningen i Kardashian-familien for tiden er litt trykket. Kourtney og Khloe må nå bli enda mer aktive på sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian skal ifølge kilden fortsatt få gjøre ting i sitt eget tempo, grunnet ranet i Paris i oktober. Kris skal også ha håpet at Kims ran ville øke seertallene til serien, noe det ikke gjorde.

Kris Jenner har foreløpig ikke kommentert tiltakene og bruddet med Corey.

Reagerte på søsterens forhold til morens kjæreste

Da sesong 12 av den populære reality-serien «Keeping Up With the Kardashians» rullet over amerikansk TV i fjor fikk Kourtney Kardashian og Corey Gambles nære forhold en del oppmerksomhet.

Kim og Khloe Kardashian, sammen med resten av verden, begynte nemlig å lure på om det hadde oppstått romantiske følelser mellom duoen.

Ifølge People ble Khloe helt satt ut da Kourney spurte Corey om han ville bli med dem ut på byen.

- Altså, jeg elsker Corey, og jeg synes han er superhyggelig, men jeg spør ikke han om vi skal henge, liksom. Kourtney og Corey er blitt som siamesiske tvillinger, sa hun til kamera.

Saken fortsetter under bildet.

THE KARDASHIANS: Kim og Khloe syntes ikke noe om at storesøster Kourtney Kardashian og Kris Jenners kjæreste Corey Gamble hadde funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
THE KARDASHIANS: Kim og Khloe syntes ikke noe om at storesøster Kourtney Kardashian og Kris Jenners kjæreste Corey Gamble hadde funnet tonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I episoden fikk man også være flue på veggen da Kim og Khloe diskuterte søsterens spesielle forhold til Kris Jenners kjæreste:

- Finner du det ikke litt bisarr at Kourtney og Corey nå liksom er blitt bestevenner? Det er merkelig, sa Kim til lillesøster Khloe.

- Ja, så du de bildene de tok på den turen de nylig var på?, spurte Khloé.

- Det ser ut som et familiebilde. Så uanstendig, hevdet Kim, før hun la til at Corey og Kourtney ofte dro ut på byen sammen, og at de alltid var rundt hverandre.

Under en lunsj noen dager senere konfronterte Kim søsteren Kourtney om forholdet til morens kjæreste.

- Han er morsom, du må bare bli litt bedre kjent med ham. Bare snakk med ham, men du trenger ikke å være kritisk, sa Kourtney.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMA: Kim og Khloe forstod ikke hvorfor storesøster Kourtney alltid vil henge med morens kjæreste Corey Gamle. Foto: NTB Scanpix
DRAMA: Kim og Khloe forstod ikke hvorfor storesøster Kourtney alltid vil henge med morens kjæreste Corey Gamle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim konfronterte Corey

Og det var nettopp dét Kim bestemte seg for å gjøre - høre med morens kjæreste hva greia var.

Ifølge People forklarte Corey at han elsker at familien er så sammensveiset, og at han selv ikke kommer fra noen stor familie, så han setter pris på å være en av dem. Dette fikk Kim til å innse hvorfor Corey liker å tilbringe tid med Kourtney og hennes tre barn:

- Da jeg hørte om Coreys livssituasjon fikk det meg til å innse at jeg er glad for at jeg har en så stor familie.

LES OGSÅ: Katy Perry koblet til ny skuespillerflamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer