Halsey og G-Eazy:

Brudd for kjendisparet

Artistene Halsey og G-Eazy har valgt å gå hver til sitt, to måneder etter at sistnevnte ble arrestert.

IKKE LENGER SAMMEN: Det er Halsey (t.h.) selv som har bekreftet at hun og G-Eazy trenger tid fra hverandre. Her er paret sammen på Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix
IKKE LENGER SAMMEN: Det er Halsey (t.h.) selv som har bekreftet at hun og G-Eazy trenger tid fra hverandre. Her er paret sammen på Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha datet i ett år, kunngjør artisten Halsey (23) at hun og kjæresten, rapperen Gerald Earl Gillum (29), bedre kjent under artistnavnet G-Eazy, har valgt å gå hver sin vei.

Artistene har samarbeidet tett musikalsk, og i 2017 slapp de blant annet låten «Him & I».

I et innlegg på Instagram skriver Halsey tirsdag at paret har bestemt seg for «å ta litt tid fra hverandre», og at hun vil bruke all den nye ledige tiden på karrieren og turneen.

- Vanligvis holder jeg slike ting privat, men med tanke på at vi er en del av offentligheten, føler jeg for å informere fansen min om dette. G-Eazy og jeg har bestemt oss for å ta litt tid fra hverandre. (...) Jeg ønsker ham alt godt. Takk for at dere respekterer privatlivets fred akkurat nå, skriver hun.

- TID FRA HVERANDRE: G-Eazy og Halsey har vært sammen i om lag ett år. Foto: NTB Scanpix
- TID FRA HVERANDRE: G-Eazy og Halsey har vært sammen i om lag ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Samarbeidspartnere

Paret skal ha begynt å date sommeren 2017. Under iHeartRadio Music Awards i mars, skal G-Eazy ha kommentert forholdet, ifølge People.

- Vi er samarbeidspartnere, vet du. Vi driver begge på med dette på et rimelig høyt nivå, og det er virkelig kult å kunne dele denne opplevelsen med personen du dater.

Amerikanske Halsey har de siste årene hatt stor suksess med flere låter, deriblant «Him & I», i samarbeid med ovennevnte G-Eazy. Singelen «Bad At Love» har også nærmere 210 millioner avspillinger på Spotify. 23-åringen har ellers toppet hitlistene med en rekke andre artiststjerner i ulike samarbeidsprosjekter.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SCENEN SAMMEN: Halsey og G-Eazy opptrådte sammen på iHeartRadio Jingle Ball i New York i desember. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB scanpix
PÅ SCENEN SAMMEN: Halsey og G-Eazy opptrådte sammen på iHeartRadio Jingle Ball i New York i desember. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB scanpix Vis mer

Norsk ekskjæreste

Debutalbumet «Badlands», som ble gitt ut i 2015, er laget sammen med ekskjæresten, norske Peder Losnegård (25), bedre kjent som LidoLido. De to var et par fra september 2014 til høsten 2015.

I et intervju med VG høsten 2015 fortalte Halsey at forholdet var noe som utviklet seg over tid etter hvert som de ble kjent med hverandre.

EKS: Fra september 2014 og til høsten 2015 var Halsey sammen med den norske artisten Peder Losnegård, bedre kjent som LidoLido. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
EKS: Fra september 2014 og til høsten 2015 var Halsey sammen med den norske artisten Peder Losnegård, bedre kjent som LidoLido. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

- De første fem gangene vi jobbet sammen, gjorde vi ingenting. Vi skrev ingen låter. Vi satt bare og snakket og ble kjent med hverandre. Så i begynnelsen gjorde vi ingenting, men så funket det.

Halsey begynte å skrive sanger som 17-åring og i 2014 signerte hun sin første platekontrakt med Astralwerks og ga ut låten «Room 93».

Saken fortsetter under:

Ble pågrepet

G-Eazy har på sin side slått seg opp som en suksessrik rapper i USA. I mai besøkte han for øvrig Norge og spilte foran tusenvis av russ under Landstreffet i Stavanger.

Kun timer før konserten så det imidlertid mørkt ut for «No Limit»-sangerens Norges-besøk, etter at han dagen i forveien ble arrestert i Stockholm.

Den amerikanske rapperen holdt en konsert i den svenske hovedstaden, og senere på kvelden havnet han i bråk på et utested. Han ble senere pågrepet, og siktet for vold mot tjenestemann, motsettelse av arrest og for narkotikabruk.

Få dager etter delte rapperen et innlegg på Instagram der han beklaget hendelsen i Stockholm.

«Takknemlig og velsignet for å være fri og trygg. Glad for å være i København der jeg kan gjøre det jeg elsker mest. Flau og unnskyldende når det gjelder hendelsen, men fremfor alt er jeg så takknemlig for at de lot meg gå», skrev han og fortsatte:

«Den villeste opplevelsen i livet mitt, en grusom kveld med mye uflaks og noen enda dårligere beslutninger. Men som jeg sa, jeg er takknemlig for å være en fri mann, tilbake på turné. Takk til alle som har støttet meg, jeg setter mer pris på det enn dere aner».

LES OGSÅ: - Ingen av dem visste hvem jeg var

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer