Halsey og G-Eazy:

Brudd for kjendisparet

Artistene Halsey og G-Eazy har valgt å gå hver til sitt, to måneder etter at sistnevnte ble arrestert.

IKKE LENGER SAMMEN: Det er Halsey (t.h.) selv som har bekreftet at hun og G-Eazy trenger tid fra hverandre. Her er paret sammen på Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix
IKKE LENGER SAMMEN: Det er Halsey (t.h.) selv som har bekreftet at hun og G-Eazy trenger tid fra hverandre. Her er paret sammen på Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha datet i ett år, kunngjør artisten Halsey (23) at hun og kjæresten, rapperen Gerald Earl Gillum (29), bedre kjent under artistnavnet G-Eazy, har valgt å gå hver sin vei.

Artistene har samarbeidet tett musikalsk, og i 2017 slapp de blant annet låten «Him & I».

I et innlegg på Instagram skriver Halsey tirsdag at paret har bestemt seg for «å ta litt tid fra hverandre», og at hun vil bruke all den nye ledige tiden på karrieren og turneen.

- Vanligvis holder jeg slike ting privat, men med tanke på at vi er en del av offentligheten, føler jeg for å informere fansen min om dette. G-Eazy og jeg har bestemt oss for å ta litt tid fra hverandre. (...) Jeg ønsker ham alt godt. Takk for at dere respekterer privatlivets fred akkurat nå, skriver hun.

- Samarbeidspartnere

Paret skal ha begynt å date sommeren 2017. Under iHeartRadio Music Awards i mars, skal G-Eazy ha kommentert forholdet, ifølge People.

- Vi er samarbeidspartnere, vet du. Vi driver begge på med dette på et rimelig høyt nivå, og det er virkelig kult å kunne dele denne opplevelsen med personen du dater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer