Brudd for kjendisparet

Stig Kjos og Therese Haugsnes har gjort det slutt etter ett år som samboere.

FLYTTER: Eks-paret skal nå finne ut av hva de gjør med leiligheten de har delt på Frogner i Oslo. Foto: Stella Pictures
FLYTTER: Eks-paret skal nå finne ut av hva de gjør med leiligheten de har delt på Frogner i Oslo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter ett år som samboere på St.Hanshaugen i Oslo har realitykjæresteparet Stig Kjos (34) og Therese Haugsnes (27) bestemt seg for å gå hvert til sitt, melder VG Nett.

- Ja, det stemmer. Det synes jeg er veldig trist, men var nødvendig for oss begge akkurat nå, sier Stig Kjos til VG Nett.


- Vi er fortsatt gode venner, og vi er blitt enige om dette. Nå er det bare en del praktiske ting som må ordnes ettersom vi har en leilighet sammen, sier Haugsnes til VG.

Tidligere i år gikk det rykter om at kjedisparet ventet barn, men dette avviste han til Seher.no.

- Jeg ønsker meg jo barn og vi har jo snakket litt om det. Men vi har tross alt akkurat blitt samboere, og får testet ting litt nå. Det er vel uansett greit å være sammen i litt mer enn ett år før man bestemmer seg for å få barn, sa han den gang.

Nå ser det derimot ut til at «Ungkaren»-Stig og «Top Model»-Therese har lagt babytankene på hylla.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjett hvem som skal sove her


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer