Lily-Rose Depp og Timothée Chalamet:

Brudd for kjendisdatteren

Lykken brast for Johnny Depps datter.

SINGEL: Ifølge US Magazine har forholdet mellom Lily-Rose Depp og Timothée Chalamet tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Ifølge US Magazine har forholdet mellom Lily-Rose Depp og Timothée Chalamet tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Johnny Depp (56) og eksen Vanessa Paradis' (47) eldste barn, Lily-Rose Depp (20) har de senere årene fått mye oppmerksomhet. Ikke er hun bare datteren til en av verdens mest berømte skuespillere, 20-åringen har nemlig også på egen hånd bygget seg opp et kjent navn som både modell og skuespiller.

Hun har hatt stor suksess på catwalken og gått for en rekke kjente merker, deriblant Chanel. Modellyndlingen har også prydet kjente magasinforsider som Vogue Portal, Vogue i Russland og Love Magazine. Kjendisdatteren har også en karriere som skuespiller, og har vært å se i flere filmer, deriblant «The King» fra 2019.

Privat har hun siden 2018 vært koblet til den amerikanske skuespilleren Timothée Chalamet (24), som kanskje er mest kjent fra filmen «Call Me By Your Name» fra 2017.

Nå er det imidlertid slutt mellom Depp og Chalamet, skriver US Magazine.

OVER OG UT: Forholdet mellom Lily-Rose Depp og Timothée Chalamet er slutt, skriver US Weekly. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Forholdet mellom Lily-Rose Depp og Timothée Chalamet er slutt, skriver US Weekly. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd

Det var i oktober 2018 paret først ble koblet til hverandre, etter at de hadde blitt observert i het omfavnelse på gaten i New York.

- De var ganske lekne og flørtete med hverandre, fortalte en kilde som observerte paret til magasinet den gang.

Også to måneder senere ble det unge paret observert på date sammen i «The Big Apple», og siden den gang gikk det slag i slag for de unge lykkelige.

- De var i godt humør og vennlige mot alle de møtte, og Timothée betalte for måltidet, sa en kilde til US Magazine i desember 2018.

Siden den gang har paret blitt observert sammen en rekke ganger, og blant annet dro de på kjærestetur til Paris sammen i slutten av 2018.

Men lykken skulle altså ikke vare for skuespillerparet. Siste gang de har blitt fotografert sammen i offentligheten var i september 2019, da de ferierte i Italia.

Timothée har tidligere vært koblet til superstjernen Madonnas (61) datter Lourdes Leon (23). Depp har på sin side hatt et forhold til den britiske modellen Ash Stymest (28) i to år, før de gikk hver til sitt våren 2018.

Gift i hemmelighet

Som nevnt er Lily-Rose det eldste barnet til Johnny Depp og Vanessa Paradis, som gikk fra hverandre i 2012. De fikk også sønnen John «Jack» Christopher Depp (18).

Paradis har etter bruddet giftet seg på ny med den franske skribenten Samuel Benchetrit (46) - noe som foregikk i all hemmelighet i Frankrike sommeren 2018.

Paret har vært sammen siden 2016, og møttes på filmsettet til Benchetrits film «Chien».

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Johnny Depp har etter forholdet med Paradis vært gift med Amber Heard (34) - noe som var et heller turbulent ekteskap. Skilsmissen var et faktum i januar 2017, etter en lang og offentlig rettslig kamp mellom de to eksene, der det blant annet dukket opp beskyldninger om vold og overgrep.

I 2018 ble Depp koblet til den 32 år yngre russiske danseren Polina Glen (24), men i november i fjor meldte en rekke medier at forholdet hadde tatt slutt, og at Glen hadde flyttet tilbake til Russland.

LES OGSÅ: De kongelige «rømmer» fra Amalienborg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer