Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy:

Brudd for kjæresteparet

«Skal vi danse»-paret har gått hver til sitt etter nesten fire år som kjærester og samboere.

BRUDD: Adelén Rusillo Steen bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom henne og Benjamin Jayakoddy. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUDD: Adelén Rusillo Steen bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom henne og Benjamin Jayakoddy. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 deltok sangeren Adelén Rusillo Steen (22) i «Skal vi danse» på TV 2, der hun sammen med dansepartneren Benjamin Jayakoddy (24) gikk helt til topps og stakk av med seieren.

BRUDD: Det er overfor Se og Hør at Adelén Rusillo Steen bekrefter bruddet. Foto: Faksimile Se og Hør
BRUDD: Det er overfor Se og Hør at Adelén Rusillo Steen bekrefter bruddet. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Etter å ha tilbragt timevis på trening sammen i dansestudioet gjennom høsten, ble de to forelsket. Det ble imidlertid ikke avslørt før året etter, da duoen røpet at de var kjærester.

- Vi hadde falt for hverandre, og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis, avslørte Rusillo Steen overfor Se og Hør den gang.

Nå har paret gått hver til sitt, etter nesten fire år som kjærester og samboere. Det bekrefter Rusillo Steen overfor Se og Hør, uten å ville kommentere bruddet ytterligere.

Var samboere

At danseparet hadde en god kjemi under «Skal vi danse», var det liten tvil om. Det svirret lenge rykter om at det var mer enn bare vennskap mellom de to, men det var altså ikke før året etter at de bekreftet dette.

SE OG HØRS KJENDISGALLA: Adelén Rusillo Steen og hennes tidligere dansepartner i «Skal vi danse» Benjamin Jayakoddy åpner om hvordan det føles å kunne være kjærester i offentlighet. Video: Per Ervland / Se og Hør Vis mer

Et par måneder etter kjæresteavsløringen kunne de to også fortelle at de hadde flyttet sammen. Under Se og Hørs kjendisgalla dukket de opp hånd i hånd, og delte samboernyheten.

- Vi flyttet sammen i august. Det var første gangen jeg flyttet hjemmefra, og første gang han flyttet til Norge, sa 22-åringen.

Samtidig kunne Rusillo Steen fortelle hvorfor de valgte å holde forholdet hemmelig såpass lenge.

- I og med at vi er i den bransjen vi er i, så vil man jo aldri komme ut med noe før man er helt sikker. Vi ville ikke gjøre en stor greie ut av det før vi var sikre på at det her er noe vi takler. Vi takler media og takler alt.

Jayakoddy la til at det føltes bra å endelig vise seg sammen som par.

- Det er veldig deilig. Det tok en stund og vi har snakket mye om det, men det var bra at det kom. Og det har funket bra, sa proffdanseren.

SKAL VI DANSE: Adeléns foreldre Tore Steen og Maria Pilar Rusillo om datterens prestasjoner i "Skal vi danse". Adelén intervjues også om hvordan deltakelsen i "Skal vi danse" har vært. Vis mer

Ikke sjalu

Siden eksparet deltok i «Skal vi danse» i 2015, har Jayakoddy hatt flere partnere på tv-skjermen. Det at han danset såpass tett med andre kvinner i konkurransen, var derimot aldri et problem for Rusillo Steen.

- Det er som å se ham med en kompis. Det er veldig gøy å se dem danse, fortalte hun til Se og Hør i 2017, da Benjamin Jayakoddy danset med Ida Gran-Jansen (31).

I fjor var sangeren ofte å se blant publikum i Nydalen da Jayakoddy danset med bloggeren Sophie Elise Isachsen (24). Til høsten har 24-åringen fått tildelt nok en blogger, når han skal svinge seg på parketten med toppblogger Isabel Raad (25).

LES OGSÅ: Stjernens nakenbilde setter fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer