Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy:

Brudd for kjæresteparet

«Skal vi danse»-paret har gått hver til sitt etter nesten fire år som kjærester og samboere.

BRUDD: Adelén Rusillo Steen bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom henne og Benjamin Jayakoddy. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BRUDD: Adelén Rusillo Steen bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom henne og Benjamin Jayakoddy. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 deltok sangeren Adelén Rusillo Steen (22) i «Skal vi danse» på TV 2, der hun sammen med dansepartneren Benjamin Jayakoddy (24) gikk helt til topps og stakk av med seieren.

Etter å ha tilbragt timevis på trening sammen i dansestudioet gjennom høsten, ble de to forelsket. Det ble imidlertid ikke avslørt før året etter, da duoen røpet at de var kjærester.

- Vi hadde falt for hverandre, og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis, avslørte Rusillo Steen overfor Se og Hør den gang.

Nå har paret gått hver til sitt, etter nesten fire år som kjærester og samboere. Det bekrefter Rusillo Steen overfor Se og Hør, uten å ville kommentere bruddet ytterligere.

Var samboere

At danseparet hadde en god kjemi under «Skal vi danse», var det liten tvil om. Det svirret lenge rykter om at det var mer enn bare vennskap mellom de to, men det var altså ikke før året etter at de bekreftet dette.

Et par måneder etter kjæresteavsløringen kunne de to også fortelle at de hadde flyttet sammen. Under Se og Hørs kjendisgalla dukket de opp hånd i hånd, og delte samboernyheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer