Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Brudd for Khloé etter ny utroskap

Flere store amerikanske medier melder at forholdet har gått i vasken.

SLUTT: Tristan og Khloé har gått fra hverandre, melder amerikanske medier natt til onsdag. Foto: NTB scanpix
SLUTT: Tristan og Khloé har gått fra hverandre, melder amerikanske medier natt til onsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Khloé Kardashian (34) og Tristan Thompson (27) skal ha gått hver til sitt. Det skriver blant annet E! News og ET natt til onsdag. Nettsidene får bekreftet av anonyme kilder at paret har bestemt seg for å gå fra hverandre nå, bare ti måneder etter at datteren deres True kom til verden.

De to forsøker nå å fokusere på å oppdra deres felles datter, selv om de nå altså skal ha flyttet fra hverandre. Khloé skal ha flyttet tilbake til Los Angeles, mens Tristan bor litt over alt - på grunn av karrieren som basketballspiller.

En av årsakene til bruddet, skal være at Tristan angivelig har vært utro mot Khloé nok en gang. Denne gangen hevdes det imidlertid at han har vært utro med Jordyn Woods (21), som altså er Kylie Jenners (21) bestevenninne.

Møttes på fest

Det skal ha vært dette sidespranget som ble siste spiker i kisten for forholdet. Khloé skal ha fått nyss om at Tristan og Jordyn hadde en greie for en ukes tid siden, etter at de to møttes på en fest i Los Angeles.

Kilder hevder at de to så veldig intime ut på festen, og Khloé har da trolig fått nyss om dette fra flere hold.

- De har hatt problemer med tillit hele veien, og hun har jo gått ned denne stien før. Hun må være sterk, både for seg selv og for True. Alle er ekstremt skuffet, sier en kilde om situasjonen til ET.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Selv har Tristan hevdet sin uskyld. Da historien om utroskap først dukket opp, tvitret han at dette var «fake news». Denne meldingen har han siden slettet.

Khloé har ikke kommentert hendelsen direkte selv, men på mandag la hun ut et sitat av Big Sean på sin Instagram-konto. Det er det mange som leser nå med ny kontekst.

«Are you willing to give up what you love, for who you love?», som oversatt betyr «Er du villig til å gi opp det du elsker for den du elsker?».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Stille i båten

Selv om Khloé har sittet stille i båten, har vennene hennes gjort det stikk motsatte. Kjendisnettstedet Hollywood Unlocked har lagt ut saken på sin Instagram-konto, hvor blant andre Malika Haqq og Larsa Pippen - altså to av realitystjernens beste venner - har kommentert bekreftende.

Khloé valgte selv å kommentere flere emojier av en mann som skriker, noe man kan tolke hvordan man vil selv. Verken Kylie eller Jordyn har heller kommentert det angivelige sidespranget.

Selv om Jordyn Woods kanskje er best kjent som Kylies bestevenninne, har hun selv klart å skaffe seg hele 8,2 millioner følgere på Instagram. Hun ble kjent med Kylie i barndommen, og har også andre celebriteter - som Jaden Smith (20) - på vennelisten.

Se dette innlegget på Instagram

MY GIRLS💚🍀

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

De siste årene har hun gjort suksess som modell og designer. Ifølge kilder nær familien som Cosmopolitan har pratet med, lurer Kylie og resten av familien veldig på hva de skal gjøre nå. Kylie «sjangler», mens resten av familien har «dyttet Jordyn unna».

Kylie skal ha nektet for hendelsen i flere dager, og lurer nå veldig på hva hun skal gjøre. En viktig faktor her er at Jordyn og Kylie faktisk bor sammen. Det er ikke kjent hvilke konsekvenser dette får for samboerskapet.

Det er mye skandaler rundt Kardashian-familien. Nylig sjokkerte Kim Kardashian på den røde løperen. Se TV:

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

Skjedd før

Flere sperrer øynene opp i lys av bruddnyheten. Dette er nemlig ikke første gang Tristan skal ha vært utro.

Som kjent dukket det i april opp en rekke videoer av basketstjernen i intime situasjoner med andre kvinner enn Khloé, som han på daværende tidspunkt ventet barn med. Fansen raste mot Tristan, og Kardashian-klanen var heller ikke spesielt blide eller tilgivende etter opptrinnet.

Da Khloé den 31. desember så tilbake på alt hun hadde opplevd i 2018, var det selvsagt vanskelig å komme utenom forholdsproblemene.

I et lengre innlegg på Instagram foralte om hvordan det har endret henne som menneske.

- 2018 var en berg- og dalbane av følelser. Sjelen min overlevde både høydepunktene og bunnpunktene, skrev 34-åringen, og fortsatte:

- Dette året hvilte ikke djevelen. Jeg ble testet igjen og igjen. Jeg kom ut av det hele sterkere enn noen gang.

Vis mer

Se og Hør følger saken.

LES OGSÅ: Brudd for Lady Gaga

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer