- Brudd for Kendall Jenner

Skal ha gjort det slutt forrige uke.

BRUDD: Etter om lag ett år sammen med basketballspiller Ben Simmons, skal Kendal Jenner nå være singel. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter om lag ett år sammen med basketballspiller Ben Simmons, skal Kendal Jenner nå være singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar bekreftet Kendall Jenner (23) det alle hadde ventet på, nemlig at hun og basketballspilleren Ben Simmons (22) var et par.

Kort tid etter fortalte modellen om hvilke forventninger hun hadde til kjæresten hvis han skulle fri til henne, men nå ser det ikke ut til at et frieri vil skje i nærmeste fremtid.

Ifølge kilder nær den unge superstjernen skal det nemlig være over mellom henne og Ben, etter om lag ett år som kjærester.

Ifølge Page Six skal 23-åringen og Ben ha gjort det slutt allerede et par måneder etter at de ble sammen, men i november fant de tilbake til hverandre. Nå skal det imidlertid på alvor være spikeren i kisten for duoen.

BRUDD: Etter om lag ett år skal det nå være slutt mellom Kendall og Ben. Her sammen i februar. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter om lag ett år skal det nå være slutt mellom Kendall og Ben. Her sammen i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge kilder skal Kendall og Ben ha gjort det slutt allerede i forrige uke, og en annen kilde hevder å kunne bekrefte bruddet.

23-åringen skal også nylig ha postet flere kryptiske sitater på sin Instagram-profil, blant annet «I Don't Love You Anymore», som direkte oversatt til norsk betyr «Jeg elsker deg ikke lenger».

CATWALK: Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Lettet på sløret om kjærligheten

Hun skal også ha skrevet «I wanna call you and talk», som oversatt blir «jeg vil ringe deg og snakke».

Ben Simmons skal også ha blitt observert på byen sammen med flere kompiser, hvor flere mystiske jenter skal ha vært til stede. Hvorvidt noen av jentene var med som hans date er ikke kjent.

Kendall og Ben, som nå altså skal ha gått hver til sitt, har det siste året vernet godt om forholdet, og holdt det så privat som mulig. Først i august i fjor tok Ben bladet fra munnen for første gang. Til The Daily Telegraph ga han nemlig en kommentar som flere tolket som en bekreftelse på at de er et par.

På spørsmål om hvordan det gikk med han og Kendall om dagen, svarte han at «det går kjempebra».

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge Harper's Bazaar bekreftet også Kendall forholdet, noe hun gjorde da hun besøkte «The Ellen Show», der Ellen DeGeneres (61) spurte henne rett ut hvor lenge de hadde datet.

- En liten stund nå, svarte hun kort, uten å utdype ytterligere.

I motsetning til resten av familien, og ikke minst søstrene sine, holder Kendall som regel kortene tett til brystet hva gjelder kjærlighetslivet sitt, og verken hun eller Ben har foreløpig kommentert bruddryktene.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Usikker rundt egen kropp

Kendall Jenner har som kjent gjort stor suksess som modell, og har de siste årene vært å se på catwalker over hele verden. Hun har også gått i det populære Victoria's Secret Fashion Show tre ganger, og er stadig å se på forsiden av store magasiner.

I et nylig intervju med The Telegraph, gjengitt av Mirror, avslørte imidlertid den angivelige nysingle supermodellen at hun ikke føler seg like sexy som søstrene sine - til tross for at hun har klart å sikre seg en karriere der utseendet har mye å si.

Kendall er den nest yngste i Kardashian/Jenner-klanen, men hun forteller at hun ofte føler seg som en «outsider» i realityfamilien.

Årsaken til dette, ifølge 23-åringen selv, er at kroppen hennes er bygget såpass annerledes enn søstrenes, da de har mer kurver og former, mens hun er lang og smal.

REALITYFAMILIE: Kendall med søstrene Kim og Kylie, samt moren Kris, under årets Met-galla. Foto: NTB Scanpix
REALITYFAMILIE: Kendall med søstrene Kim og Kylie, samt moren Kris, under årets Met-galla. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Privatliv

Kendall føler seg derfor ikke like sexy, og uttalte at en av hovedgrunnene er at hun «ikke har pupper». I intervjuet fortalte supermodellen at hun fra en tidlig alder fikk komplekser for kroppen sin - fordi hun sammenlignet sin egen kropp med søstrene sine.

- Da jeg vokste opp var jeg en liten, spinkel jente. Jeg så søstrene mine og tenkte alltid: «Åh, nei, er det meningen at jeg skal være like sexy som dem?» sa hun, og la til:

USIKKER: Kendall Jenner har nylig avslørt at hun ikke føler seg like sexy som søstrene. Hun er høy og tynn, mens søstrene hennes har langt mer former. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Kendall Jenner har nylig avslørt at hun ikke føler seg like sexy som søstrene. Hun er høy og tynn, mens søstrene hennes har langt mer former. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg følte nesten ikke at jeg passet inn, i store deler av livet.

Supermodellen fortalte at hun i dag føler seg tryggere på sin egen kropp, men at hun fremdeles føler seg som en «outsider» i familien. Også når det kommer til sitt eget kjærlighetsliv skiller Kendall seg som nevnt tydelig fra søstrene, og holder kortene tett til brystet hva gjelder kjæresterykter og forhold.

- Jeg liker at jeg er annerledes. Jeg liker andre ting, og det er helt greit, sa hun.

LES OGSÅ: Dette har de aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer