- GÅR HVER SIN VEI: Ti måneder etter at de ble sammen, skal det være slutt mellom Katy Perry og Orlando Bloom. FOTO: Scanpix
- GÅR HVER SIN VEI: Ti måneder etter at de ble sammen, skal det være slutt mellom Katy Perry og Orlando Bloom. FOTO: ScanpixVis mer

Katy Perry og Orlando Bloom

Brudd for Katy Perry og Orlando Bloom

Etter ti måneder skal det være slutt mellom superparet. 

SEOGHØR.NO: Etter at Orlando Bloom (39) og Katy Perry (32) traff hverandre under årets Golden Globe Awards i januar, har ting utviklet seg raskt mellom dem.

Men etter ca ti måneder sammen skal forholdet nå ha tatt slutt. Og ifølge In Touch Weekly Magazine har de ikke gått fra hverandre som venner.

Det er nemlig stor usikkerhet rundt hvem av dem som faktisk slo opp.

- Ikke lenge etter Halloween innrømmet Orlando til venner at han hadde bestemt seg for å avslutte forholdet. Han mener han ikke er klar for å gifte seg og få barn, forteller en kilde til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

HVEM DUMPET HVEM?: Foreløpig skal det være uenighet om hvem av Katy og Orlando som skal ha avbrutt forholdet. FOTO: Scanpix
HVEM DUMPET HVEM?: Foreløpig skal det være uenighet om hvem av Katy og Orlando som skal ha avbrutt forholdet. FOTO: Scanpix Vis mer

Kilder nær Katy Perry hevder imidlertid til bladet She at det var Katy som avsluttet forholdet, ifølge Mirror.

- Hun sa de var på forskjellige steder i livet. Uansett hvor mye hun liker han var det på tide å gå videre, fortalte kilden.

Duoen har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Møttes i januar

Ryktene startet etter de to stjernene ble observert tilsynelatende flørtende med hverandre under etterfesten etter prisutdelingen Golden Globes 10. januar.

Siden har «Roar»-sangeren og «Pirates of the Caribbean»-kjekkasen blitt avbildet sammen flere ganger, og ifølge Daily Mail hadde flørten utviklet seg til noe mer.

I februar ble de nok en gang fotografert sammen på Adeles konsert i Los Angeles. Den britiske avisen Daily Mail publiserte også et bilde av de to som (tilsynelatende) kysser.

- Katy Perry og Orlando Bloom droppet å late som om de bare er venner da de kysset offentlig på en konsert fredag. De ignorerte Adele på scenen og kjendisene rundt seg og sto tett mot hverandre - noe som gjorde det klart at de er et par, skrev avisen den gang.

Saken fortsetter under bildet.

HOLDER RUNDT KJÆRESTEN: Orlando Bloom holder rundt kjæresten Katy Perry på en yacht. Foto: Splash News
HOLDER RUNDT KJÆRESTEN: Orlando Bloom holder rundt kjæresten Katy Perry på en yacht. Foto: Splash News Vis mer

Orlando Bloom (39), som kanskje er mest kjent for sin rolle som Will Turner i «Pirates of the Caribbean», sjokkerte i begynnelsen av august med å padle naken, da han var på ferie sammen med Katy Perry.

Nakenpadlingen skjedde under en utenlandstur til Italia. I august kommenterte hans ekskone Miranda Kerr (33) for første gang bildene.

- Herregud, han tekstet meg og han bare, «Um, jeg er kjempeflau. Noen bilder kommer ut. Ville bare gjøre deg oppmerksom på det», forteller den australske modellen til radioprogrammet Kyle and Jackie O.

SLUTT: Katy Perry og Orlando Bloom har hatt en god tone sammen siden januar, men nå skal det være slutt. Foto: Scanpix 
SLUTT: Katy Perry og Orlando Bloom har hatt en god tone sammen siden januar, men nå skal det være slutt. Foto: Scanpix  Vis mer

- Og jeg bare, «Hmm..javel, hva tenkte du på? Seriøst hva tenkte du på?, svarte hun.

God kontakt etter skilsmissen

«Ringenes Herre»-stjernen har sønnen Flynn sammen med den vakre supermodellen Miranda Kerr (32), som han var gift med fra 2010 til 2013.

Siden har kjekkasen har vært koblet til skjønnheter som Selena Gomez (23), Liv Tyler (38) og Margot Robbie (25) etter skilsmissen med Kerr.

Begge har etter skilsmissen vært åpne om at de fremdeles har et nært forhold, og at de tilbringer mye tid sammen for sønnen.

- Vi er glade i hverandre og bryr oss fremdeles svært mye om hverandre. Vi vil bare at begge skal være lykkelige og vi gjør alt for å opprettholde et nært forhold, har Kerr innrømmet ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

SKILTE LAG: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013. Foto: NTB scanpix
SKILTE LAG: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Katy Perry på sin side har også hatt et turbulent kjærlighetsliv. Etter kun 14 måneder som gift, ble sangeren i 2012 dumpet via sms av skuespiller Russell Brand (40).

Siden har hun ikke hatt noe kontakt med eksmannen.

- Han har ikke snakket til meg etter han dumpet meg via SMS, røpet hun i fjor til avisen Daily's Telegraph.

Etter skilsmissen hadde hun et av-og-på-forhold med artist John Mayer (38).

AV-OG-PÅ: Katy Perry har hatt et avstandsforhold med artisten John Mayer. Foto: Scanpix
AV-OG-PÅ: Katy Perry har hatt et avstandsforhold med artisten John Mayer. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Avslører overraskende detalj om livet etter skilsmissen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.