Katie Price og Kris Boyson:

Brudd for Katie Price og kjæresten

- Det var ikke et enkelt valg for meg å ta.

BLE ANGIVELIG DUMPET: Katie Price falt pladask for Kris Boyson for noen måneder siden. Nå har han dumpet henne. Foto: NTB Scanpix
BLE ANGIVELIG DUMPET: Katie Price falt pladask for Kris Boyson for noen måneder siden. Nå har han dumpet henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor det ble kjent at den britiske TV-profilen og tidligere glamourmodell Katie Price (40) skulle skille seg fra ektemannen Kieran Hayler (31), etter at sistnevnte innrømmet å ha vært utro med familiens barnepike.

En tid etter ble det offentlig kjent at Price hadde falt pladask for den 11 år yngre slankeeksperten Kris Boyson (29).

Duoen har vist seg sammen ved en rekke anledninger de siste månedene, senest under en kjærestetur til Glasgow.

- Ikke enkelt

Ifølge Daily Mail fikk ferien et heller kjedelig utfall, da det endte med brudd for paret. På sin Instagram-profil skriver Boyson at forholdet er over. Han begrunner avgjørelsen med at de to «ønsket forskjellige ting» i livet, og hinter samtidig om at det var hans beslutning.

- Det var ikke et enkelt valg for meg å ta, men Katie Price og jeg er ikke lenger sammen. Det ble tydelig at vi ønsker forskjellige ting ... Hvem vet hva fremtiden vil bringe, men jeg ønsker henne alt godt, skriver han, uten å gå i ytterligere detalj.

Price har så langt ikke kommentert bruddet i offentligheten.

Hemmelige dater

Kunngjøringen kommer etter at Price angivelig er blitt observert på «hemmelige stevnemøter» med forretningsmannen Alex Adderson (25). Duoen skal ifølge Daily Mail blant annet ha blitt observert hånd i hånd, idet de forlot en nattklubb i Essex tidligere denne måneden.

- Katie møtte Alex gjennom felles venner, og de fant tonen umiddelbart, sier en kilde til The Sun.

Hvorvidt det går mot et fast forhold med ovennevnte, gjenstår dermed å se.

- Manipulert

Det er ingen tvil om at Price har vært uheldig på kjærlighetsfronten.

Da hun fant ut av eksmannens utroskap, flyttet 40-åringen ut på flekken. I et nylig intervju med Fabulous magazine, gjengitt av Daily Mail, åpnet hun opp om at hun fant trøst i alkohol.

- Jeg føler jeg ble manipulert inn i en situasjon der jeg ikke hadde kontroll over noe. Jeg havnet i en fase der jeg følte meg verdiløs, og alt jeg ville var å sove fordi jeg var deprimert, fortalte Price.

- Blåst i bakken

Alkoholen ble derfor «en enkel utvei» for 40-åringen, i et forsøk på å unnslippe den tunge depresjonen. Heldigvis forsto hun raskt at hun måtte finne hjelp, og oppsøkte lege i de tyngste periodene.

- Jeg gikk til legen for det. Jeg har vært gjennom mye, men noen ting er en virkelighetsflukt og det er bare din måte å takle ting på der og da. Jeg har taklet det nå og gått videre, forteller hun.

Det var en e-post korrespondanse mellom Hayler og barnepiken som avslørte dem, da Price oppdaget utvekslingen som var av intim karakter.

- Jeg ble fullstendig blåst i bakken. Det er som om jeg, i ett år, har betalt barnepiken for å ligge med ektemannen min, freste Price overfor avisen The Sun.

Ifølge Price har han innrømmet de faktiske forhold.

SLUTT: Katie Price og Kieran Hayler var gift i fem år før det tok slutt etter at Hayler ble tatt i å være utro. Her sammen under «the Fifty Shades Darker»-premieren i London i fjor. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Katie Price og Kieran Hayler var gift i fem år før det tok slutt etter at Hayler ble tatt i å være utro. Her sammen under «the Fifty Shades Darker»-premieren i London i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han nektet først for det, da jeg konfronterte ham, selv om jeg fortalte at hun (barnepiken, journ.anm.) hadde erkjent det. Jeg gråt og hylte som en stukken gris - og spurte ham: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg igjen?».

Det var nemlig ikke første gang Kieran Hayler havnet i utroskapstrøbbel. I 2014, mens Price var gravid med parets andre barn, innrømmet ektemannen å ha vært utro med sistnevntes venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

Fant lykken på ny

Til tross for at Price vurderte å ta ut skilsmisse allerede den gang, valgte hun å gi ektemannen en ny sjanse.

Så fikk hun nok. Sammen har de barna Bunny (3) og Jett Riviera Hayler (4).

Fra tidligere forhold har Price også barna Harvey (16), Princess Tiaamii Crystal Esther Andre (11) og Junior Savva Andreas Andre (13).

LES OGSÅ: - Ble far i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer