Katie Price og Kris Boyson:

Brudd for Katie Price og kjæresten

- Det var ikke et enkelt valg for meg å ta.

BLE ANGIVELIG DUMPET: Katie Price falt pladask for Kris Boyson for noen måneder siden. Nå har han dumpet henne. Foto: NTB Scanpix
BLE ANGIVELIG DUMPET: Katie Price falt pladask for Kris Boyson for noen måneder siden. Nå har han dumpet henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor det ble kjent at den britiske TV-profilen og tidligere glamourmodell Katie Price (40) skulle skille seg fra ektemannen Kieran Hayler (31), etter at sistnevnte innrømmet å ha vært utro med familiens barnepike.

En tid etter ble det offentlig kjent at Price hadde falt pladask for den 11 år yngre slankeeksperten Kris Boyson (29).

Duoen har vist seg sammen ved en rekke anledninger de siste månedene, senest under en kjærestetur til Glasgow.

- Ikke enkelt

Ifølge Daily Mail fikk ferien et heller kjedelig utfall, da det endte med brudd for paret. På sin Instagram-profil skriver Boyson at forholdet er over. Han begrunner avgjørelsen med at de to «ønsket forskjellige ting» i livet, og hinter samtidig om at det var hans beslutning.

- Det var ikke et enkelt valg for meg å ta, men Katie Price og jeg er ikke lenger sammen. Det ble tydelig at vi ønsker forskjellige ting ... Hvem vet hva fremtiden vil bringe, men jeg ønsker henne alt godt, skriver han, uten å gå i ytterligere detalj.

Price har så langt ikke kommentert bruddet i offentligheten.

Hemmelige dater

Kunngjøringen kommer etter at Price angivelig er blitt observert på «hemmelige stevnemøter» med forretningsmannen Alex Adderson (25). Duoen skal ifølge Daily Mail blant annet ha blitt observert hånd i hånd, idet de forlot en nattklubb i Essex tidligere denne måneden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.