SLUTT: Kate Beckinsale og Len Wiseman har brutt med hverandre. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Kate Beckinsale og Len Wiseman har brutt med hverandre. Foto: NTB ScanpixVis mer

Brudd for Kate Beckinsale og ektemannen

Hollywood-stjernen har ikke blitt sett med gifteringen siden november i fjor.

SEOGHØR.NO: Den britiske filmstjernen Kate Beckinsale (42) er ledig på markedet igjen, melder flere amerikanske medier.

I mai 2004 giftet skuespilleren seg med regisørren Len Wiseman (42) i en romantisk seremoni i Bel-Air i California. 11 år senere går paret hver til sitt. De har ingen barn sammen.

- De har prøvd å få det til å fungere, men de faller hele tiden tilbake til gamle vaner med å krangle, sier en kilde til UsWeekly.com.

Duoen, som sist ble sett offentlig sammen under årets Golden Globe Awards i januar, skal ha gått fra hverandre for en stund siden, og Weisman bor for tiden på hotellet Sunset Marquis i West Hollywood, ifølge ETonline.com.

NY FAMME: I oktober og novmeber har Len Wiseman blitt sett sammen med modellen CJ Franco (helt foran) flere ganger. I bakgrunnen er Len sammen med en anne venninne. Foto: Splash News
NY FAMME: I oktober og novmeber har Len Wiseman blitt sett sammen med modellen CJ Franco (helt foran) flere ganger. I bakgrunnen er Len sammen med en anne venninne. Foto: Splash News Vis mer

Beckinsale har heller ikke blitt sett med gifteringen siden november i fjor.

Mens den vakre brunetten spiller inn filmen «Underworld 5» i Praha, har Wiseman de siste ukene flere ganger blitt sett i het flørt på byen med den 18 år yngre modellen CJ Franco (24). Også han har tatt av gifteringen.

- De er fremdeles venner og tilbringer tid sammen i Los Angeles når Kate er der. Bruddet er ikke dramatisk. Det er ikke Kates stil. De har begge kompliserte timeplaner og har vokst fra hverandre, forteller en kilde til People.com.


Beckinsale og Wiseman møttes på settet til filmen «Underworld» i 2003.

Mens Kate den gang var i et forhold med skuespiller Michael Sheen (46), som hun har datteren Lilly Mo Sheen (16), var Len gift med sin første kone. De valgte likevel å satse på hverandre.

FILMSTJERNE: I alle "Underworld"-filmene har Kate Beckinsale rollen som Selene. Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNE: I alle "Underworld"-filmene har Kate Beckinsale rollen som Selene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Denne rumpa er perfekt