Brudd for Justin Bieber og Sofia Richie

- Justin er singel og allerede er klar for å date andre jenter.

BRUDD: Romansen mellom Sofia Richie og Justin Bieber har vært en stor snakkis i sommer, men nå skal forholdet ha tatt slutt.  Foto: Rex Features
BRUDD: Romansen mellom Sofia Richie og Justin Bieber har vært en stor snakkis i sommer, men nå skal forholdet ha tatt slutt. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: I august startet romansen mellom popstjernen Justin Bieber (22) og modell Sofia Richie (18). 

Den siste måneden har de unge turtelduene tilbrakt mye tid sammen, blant annet i Mexico i forbindelse med hennes bursdag i slutten av forrige måned.

Nå skal forholdet imidlertid allerede ha tatt slutt. Det melder nettstedet TMZ.

Kilder hevder overfor nettstedet at det aldri var en seriøs greie mellom dem i utgangspunktet, og at de den siste tiden ikke har hatt noe kontakt.

- Vi har fått info om at Justin er singel og allerede er klar for å date andre jenter, skriver TMZ.

Da ser det ut som at popstjernen kommer uten en bedre halvdel når han til helgen ankommer Oslo for å spille to konserter i Telenor Arena.

Verken Bieber eller Richie har foreløpig kommentert saken.

Saken fortsetter nedenfor.

VANSKELIG START: Justin og Sofia gjorde ingenting for å skjule forholdet sitt i sosiale medier i sommer, frem til sangeren slettet sin Instagram-konto fordi Richie mottok så mye hets.  Foto: Xposure
VANSKELIG START: Justin og Sofia gjorde ingenting for å skjule forholdet sitt i sosiale medier i sommer, frem til sangeren slettet sin Instagram-konto fordi Richie mottok så mye hets. Foto: Xposure Vis mer

Damemagnet

«Sorry»-sangeren er for øvrig ikke kjent for å være i seriøse kjærlighetsforhold, og har vært involvert med flere skjønnheter den siste tiden.

FØLG OSS PÅ SNAPCHAT: Følg Se og Hør på Snapchat for å med deg mer om Justin-besøket i Oslo. Ta en snap av dette bildet for å legge oss til.
FØLG OSS PÅ SNAPCHAT: Følg Se og Hør på Snapchat for å med deg mer om Justin-besøket i Oslo. Ta en snap av dette bildet for å legge oss til. Vis mer

I januar vekket han oppsikt da han delte et hett kyssebilde med modell Hailey Baldwin (19) mens de var på utenlandsferie sammen. Forholdet varte kun i noen få måneder, før hun bekreftet at det var slutt. 

Tiden etter har han også blitt koblet med den britiske artisten Rita Ora (25) og den australske bikinimodellen Sahara Ray.

Hans lengste og mest profilerte forhold var imidlertid med sanger Selena Gomez (24), som nylig anklaget ham for å ha vært utro gjennom deres to år lange forhold.

LES OGSÅ: Pleiet romantikken i Italia