Jon Gosselin:

Brudd for «Jon & Kate Plus 8»-stjernen

Etter syv år er Jon Gosselin singel igjen.

NOK ET BRUDD: Jon Gosselin er blitt singel etter syv år. Her med sin tidligere ekskone Kate og deres åtte barn i 2007. Foto: Shutterstock/NTB
NOK ET BRUDD: Jon Gosselin er blitt singel etter syv år. Her med sin tidligere ekskone Kate og deres åtte barn i 2007. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Millioner av tv-serie fulgte flittig med på ekteskapet, og det forholdsvis uvanlige livet, til ekteparet Kate (46) og Jon Gosselin (44) i familiens realityserie «Jon & Kate Plus 8».

Serien hadde premiere våren 2007, og livet som foreldre til åtte barn, hvor seks av dem er sekslinger, falt uten tvil i smak hos seerne. Men mye har mildt sagt skjedd siden den gang.

Etter ti års ekteskap gikk paret gjennom en svært skitten skilsmisse, og Jon flyttet ut - han har også svært lite kontakt med barna i dag.

I ettertid har han imidlertid funnet lykken på ny med sykepleieren Colleen Conrad, men denne uken avslører Jon selv at heller ikke denne gang var det evig kjærlighet.

- Det er vanskelig, det var en stor avgjørelse. Vi har vært sammen i syv år, noe som er lang tid, det er opprørende. Det er veldig hardt å bare snakke om det, sier han i et intervju med The Sun denne uken.

DEN GANG DA: Kate og Jon med de åtte barna i 2007. Foto: Shutterstock/NTB
DEN GANG DA: Kate og Jon med de åtte barna i 2007. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Innlagt på sykehus

Jon er videre ærlig om at paret har hatt sine utfordringer gjennom forholdet.

- Vi har hatt noen problemer, og har forsøkt å jobbe oss gjennom dem på best mulig måte, men det gikk ikke slik vi trodde det skulle gjøre. Jeg elsker henne og bryr meg fremdeles om Colleen, men vi har blitt enige om at dette er den beste slutten, fortsetter han.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Ifølge Colleen begynte problemene å oppstå i slutten av fjoråret, da Jon ble lagt inn på sykehus med alvorlig coronasykdom. Åtte måneder inn i 2021 er det altså slutt mellom dem.

Under en opptreden på tv-programmet Dr. Oz i desember, fortalte 44-åringen om den livstruende sykdommen som førte til sykehusinnleggelse i ti dager - og syv kilo i vektnedgang. Han hadde høy feber, og måtte få tilført oksygen.

- Jeg visste ikke hvor ille det var før jeg gikk til legen, sa han i programmet.

I dag jobber han som DJ, og har tidligere også arbeidet for restaurantkjeden Friday's.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Søkkrik på suksessen

Ekskona Kate har riktignok også hatt sitt eget å stri med de siste årene.

Hun tjente seg søkkrik på realitysuksessen, og kunne håve inn opp mot 400 000 norske kroner per episode. Det har likevel ikke skånet 45-åringen fra å havne på det økonomiske skråplanet.

The Sun skrev i fjor at Gosselin har slitt med penger, og at huset der realityserien ble spilt inn i sin tid, dermed ble lagt ut for salg.

Det har vist seg å være vanskelig å selge, men i midten av februar kunne People avsløre at huset omsider hadde fått ny eier. Eiendommen i Wernersville i Pennsylvania ble solgt for 1,1 millioner dollar - hundre tusen dollar under takst.

Kate og Jon Gosselin kjøpte huset for den samme summen i 2008.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Overrasker med het flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer