Malika Haqq:

Brudd for «Jersey Shore»-stjerne og Kardashian-venninne etter to måneder

Malika Haqq (34) og Ronnie Ortiz-Magros (31) romanse ble kortvarig.

SINGEL IGJEN: Khloe Kardashians gode venninne Malika Haqq (t.h.) er igjen en singel kvinne. Foto: Instagram.
SINGEL IGJEN: Khloe Kardashians gode venninne Malika Haqq (t.h.) er igjen en singel kvinne. Foto: Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verden kan virke liten i blant, selv i det amerikanske realityuniverset. Før jul i fjor ble det nemlig kjent at Malika Haqq (34) - Khloe Kardashians bestevenninne - og «Jersey Shore»-stjerne Ronnie Ortiz-Magro (31), hadde funnet tonen.

Men nå har lykken tatt slutt for TV-stjernene.

Malika Haqq har dukket sporadisk opp i «Keeping up with the Kardashians» siden første sesong i 2007, og har nære bånd til Kardashian-dynastiet.

Ronnie Ortiz-Magro har befunnet seg i et annet hjørne av realityverdenen - og USA for øvrig. «Jersey Shore» var det skandalepregede, men voldsomt populære tv-showet som ble sendt på MTV mellom 2009 og 2012, der en gjeng solariumsbrune italiensk-amerikanere festet, sloss og solte seg.

- Gjensidig kjærlighet

Malika og Ronnies veier krysset da begge medvirket i realityprogrammet «Famously Single» i fjor, der halvkjente kjendiser får hjelp med kjærlighetslivet.

REALITYPAR: Malika Haqq (34) og Ronnie Ortiz-Magro (31) fant kjærligheten i tv-programmet «Famously Single» i fjor. To måneder etter at de bekreftet at de var kjærester, valgte paret å gå hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix
REALITYPAR: Malika Haqq (34) og Ronnie Ortiz-Magro (31) fant kjærligheten i tv-programmet «Famously Single» i fjor. To måneder etter at de bekreftet at de var kjærester, valgte paret å gå hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi oppdaget tidlig at vi hadde mye til felles, og knyttet nære vennskapsbånd umiddelbart. Det utviklet seg raskt til gjensidig kjærlighet, uttalte paret til vertskanalen E! i desember.

Malika åpnet opp om forholdet til «Jersey Shore»-profilen overfor Khloé Kardashian i en episode av «Keeping up the Kardashians», der førstnevnte klaget over at Malika alltid hang med kjæresten - og aldri med henne.

Ride or die

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Da Malika, i en senere episode, erkjente at forholdet ikke forløp helt slik hun hadde tenkt, sendte Khloé følgende stikk i retning Ronnie Ortiz-Magro:

- Kanskje hun (Malika) egentlig er flau fordi hun dater Ronnie fra «Jersey Shore». Det hadde jeg ha vært. Hvis han ikke behandler henne bra, send ham tilbake til Jersey.

- Manglet kjemi

Dårlig behandling eller ei, og eventuelt hvilken vei - i februar bekreftet paret, overfor E!, at de hadde gjort det slutt. En kilde nær Khloés bestevenninne fortalte til tv-kanalen at forholdet ikke funket på lang sikt, og at «Malika endte det etter to måneder».

Ronnie Ortiz-Magro hevdet på sin side overfor People forrige måned at kjemien ikke var til stede.

- Når du møter noen og er skikkelig tiltrukket av personen tenker du: «Deg vil jeg ligge med». Med Malika var det mer: «Jeg vil bli kjent med deg». Jeg følte at vi var mer venner enn kjærester, sier realitystjerna til ukebladet.

31-åringen var tidligere kjæreste med «Jersey Shore»-kollega Sammi Giancola (30), som han traff under innspillingen av realityserien. De to ble raskt kjent som det noe klissete og stormfulle «Jersey Shore»-paret, og var stort sett, foruten et par innslag av sjalusidrama og fyllekrangler, som erteris gjennom seriens levetid.

Giancola og Ortiz-Magro skværet riktignok alltid opp, og lot tv-seerne ta del i hvert minste lille minutt av den brennende kjærlighetshistorien.

Etter fem år, i 2014, var tv-paret imidlertid historie.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer