Brudd for Jennifer Lopez etter fem år

- Det ble slutt mellom dem for flere uker siden.

SLUTT: Jennifer Lopez og Casper Smart har hatt et av-og-på forhold helt siden 2011, men skal nå ha gått hver til sitt.  Foto: wenn.com
SLUTT: Jennifer Lopez og Casper Smart har hatt et av-og-på forhold helt siden 2011, men skal nå ha gått hver til sitt. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Sanger og skuespiller Jennifer Lopez (47) og den 18 år yngre danseren Casper Smart (29) ble sammen i 2011, men har hatt et av-og-på forhold siden den gang.

I 2014 var det slutt mellom paret over en kort periode, men de fant tilbake til hverandre i starten av 2015.

Nå melder imidlertid nettstedet People.com at duoen nok en gang har gått hver til sitt.

- Jennifer og Casper har gjot det slutt. Det ble slutt mellom dem for flere uker siden. Det var ikke noe dramatisk og de er gode venner - det ble bare naturlig at de gikk fra hverandre. De kommer til å fortsette som venner, sier en kilde til nettstedet.

People.com har prøvd å kontakte representanter for både J.Lo og Casper, men ingen av dem ønsket å kommentere bruddet.

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNER: Jennifer Lopez og Casper Smart skal ha klart å beholde et nært vennskap etter de gikk hver til sitt for noen uker siden, ifølge kilder.
 Foto: Rex Features
GODE VENNER: Jennifer Lopez og Casper Smart skal ha klart å beholde et nært vennskap etter de gikk hver til sitt for noen uker siden, ifølge kilder. Foto: Rex Features Vis mer

- Utseendet betyr ikke så mye

Lopez og Smart ble først kjærester kort tid etter at bruddet mellom 47-åringen og artistektemannen Marc Anthony (47) var et faktum i 2011.

Hun har også datet skuespiller Ben Affleck (44) og rapper P. Diddy (46), og har vært gift totalt tre ganger. Første gang med modellen Ojani Noa (42), andre gang med servitøren Cris Judd (45) og tredje gang med Marc Anthony.

Saken fortsetter nedenfor.

BRØT ETTER TI ÅR: Jennifer Lopez og Marc Anthony giftet seg i 2004, men skilte seg ti år etter.  Foto: Reuters
BRØT ETTER TI ÅR: Jennifer Lopez og Marc Anthony giftet seg i 2004, men skilte seg ti år etter. Foto: Reuters Vis mer

Høsten 2014 åpnet sangstjernen seg overfor ETOnline om hva hun ønsker i et forhold:

- Et forhold burde fungere som en støtte, burde bidra til å løfte deg opp, få deg til å føle deg selvsikker og bra, og burde samkjøre med det forholdet du har med deg selv. Jeg har erfart at man må elske seg selv først. Det er nøkkelen her i livet. Dersom du ikke elsker deg selv, kommer ingenting annet til å fungere, sa hun.

Jennifer, som har tvillingene Emme og Max (8) fra ekteskapet med Anthony, fortalte også samme år hvilke type menn hun faller for:

- Utseendet betyr ikke så mye for meg. Det handler mer om personens essens, sa hun, ifølge Us Weekly.

My idea of a Perfect afternoon... #snuggles #coconuts #LOVE

Et bilde publisert av Jennifer Lopez (@jlo)

LES OGSÅ: Smelter alle med babybilder