Jennifer Lawrence:

Brudd for Jennifer Lawrence

Flere utenlandske medier bekrefter at Jennifer Lawrence og hennes 21 år eldre kjæreste, Darren Aronofsky, skal ha gjort det slutt.

SLUTT: Ifølge flere utenlandske medier skal det være slutt mellom Jennifer Lawrence og hennes 21 år eldre kjæreste, Darren Aronofsky. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ifølge flere utenlandske medier skal det være slutt mellom Jennifer Lawrence og hennes 21 år eldre kjæreste, Darren Aronofsky. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespillerstjernen Jennifer Lawrence (27) og filmregissøren Darren Aronofsky (48) skal, ifølge People og Vanity Fair, ha gjort det slutt etter et år som kjærester.

Det var i oktober i fjor det ble kjent at Jennifer hadde forelsket seg i den 21 år eldre filmskaperen, som står bak filmer som blant andre «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah».

Verken Jennifer eller Darren har kommentert bruddet hittil, men ifølge Vanity Fair har de fått det bekreftet.

Duoen har holdt tett om deres forhold til pressen, men har blitt stadig fotografert av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

I september dukket de opp på den rød løperen sammen for første gang. Anledningen var New York-premieren av deres nyeste film «Mother!».

Saken fortsetter under:

SLUTT: Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky smilte til fotografene under New York-premieren av deres nyeste film onsdag. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky smilte til fotografene under New York-premieren av deres nyeste film onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trøblete kjærlighetsliv

Bruddet mellom Jennifer og Darren er ikke Jennifers første brudd. Gjennom årene har skuespillerstjernen vært gjennom en rekke forhold, som snarere har tatt slutt.

I tre år var Jennifer i et av-og-på forhold med skuespilleren Nicholas Hoult, kjent fra de populære «X-Men»-filmene.

Hun har også vært koblet til Gwyneth Paltrows eksmann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (38), men i fjor sommer tok forholdet slutt for andre gang.

I fjor avslørte Hollywood-stjernen hvorfor hun på daværende tidspunkt valgte å være singel.

– Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra; de prøver å etablere dominanse, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare ei jente som vil at du skal være snill mot meg, fortalte hun til bladet Vogue.

Fikk skylden for skilsmissen

I august sjokkerte filmstjerneparet Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) mange fans da det ble kjent at de skulle skilles.

På kort tid var flere raskt ute med å legge skylden på Jennifer, etter at fansen spekulerte i Anna og Chris sine kryptiske uttalelser.

Like før bruddet spilte Chris og Jennifer mot hverandre i filmen «Passengers», som hadde premiere i desember i fjor, og på sosiale medier spekulerer fansen i hva som kan ha skjedd mellom de to under innspillingen.

Saken fortsetter under:

PROVOSERER: Under innspilling på Hawaii skal Jennifer Lawrence ha brukt hellige steiner til å klø seg på rumpa. Dette fortalte hun under forrige ukes sending av Graham Norton Show. Video: BBC Vis mer

- Chris Pratt og Anna Faris skilles ... han virket ekstra vennlig med Jennifer Lawrence under innspillingen av Passengers ... bare sier det, skrev en på Twitter.

- Så absolutt at denne kom. Jeg forutså at om seks månder vil han date Jennifer Lawrence. Kjemien mellom dem i den forferdelige filmen «Passengers» var lett å se, skrev en annen.

Jennifer kommenterte aldri saken, og kort tid etter ble det kjent at hun hadde møtt Darren.

Skapt overskrifter

Tidligere har Jennifer uttalt at hun synes det var vanskelig å takle den plutselige berømmelsen etter hun spilte rollen som Katniss Everdeen i «Hunger Games».

Den gang var Lawrence bare 22 år gammel, men med årene har den 27 år gamle skuespillerstjernen blitt vant med presse og store overskrifter.

I september 2014 opplevde flere av Hollywoods største skuespillere sitt livs store mareritt, deriblant Jennifer, da hun ble rammet av «The Fappening», der flere hundre nakenbilder av kjente kvinner ble lagt ut på nett.

I fjor ble en av hackerne bak dømt til 18 måneders fengsel for hackingen og publiseringen, men det har ikke leget sårene det påførte de rammede kjendisene.

For kort tid siden åpnet «Hunger Games»-stjernen opp om konsekvensene bildelekkasjen fikk for henne.

Det er over tre år siden hun fikk beskjed av sitt eget team om at pikante bilder av henne selv dukket opp på nettet, men ifølge stjernen husker hun følelsen som om det var i går.

- Jeg følte at jeg ble gruppevoldtatt av hele planeten, det var liksom ikke en eneste person i verden som ikke kunne finne de bildene. Man kunne liksom være på en grillfest og noen viste bildene fram på telefonen sin, fortalte hun til Hollywood Reporter.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 03.03.2014 GIKK PÅ TRYNET IGJEN: Jennifer Lawrence falt i trappa da hun skulle hente Oscar-statuetten sin under Oscar-utdelinga i 2013. Også i 2014 tryna hun, denne gangen på den røde løperen. Video: ABC News Vis mer

LES OGSÅ: Lothepus trues av mulige nye regler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer