Jannecke Weeden:

Brudd for Jannecke Weeden og ektemannen

Den sprudlende programlederen og ektemannen skiller lag etter 17 år.

BRUDD: Jannecke Weeden bekrefter mandag kveld at hun og ektemannen Lasse Weeden skal skilles. Foto: Elisabeth Sperre Alnes / Dagbladet
BRUDD: Jannecke Weeden bekrefter mandag kveld at hun og ektemannen Lasse Weeden skal skilles. Foto: Elisabeth Sperre Alnes / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den norske tv-profilen Jannecke Weeden (41) har vært gift med ektemannen Lasse Weeden (44) i nesten 17 år, og mandag kveld bekrefter hun overfor VG at de har gått hver til sitt.

Jannecke som er kjent fra blant annet «Lukket visning» og «Norges styggeste rom» forklarer overfor avisen at forholdet nylig har tatt slutt.

- Jeg kan bekrefte at jeg og min ektemann gjennom snart 17 år har valgt å flytte fra hverandre, sier programlederen til VG.

- Vi har brutt opp med et godt bevart vennskap og stor respekt for hverandre. Det viktigste for oss i denne ekstremt vonde situasjonen, er at dette skal være minst mulig vondt for våre to barn, og at vi viser dem at det er mulig å bevare et fint vennskap til tross for at man ikke lenger er mann og kone, fortsetter hun.

Lasse og Jannecke har to sønner sammen som er henholdsvis 9 og 13 år.

Det har så langt ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med med Jannecke Weeden.

Saken fortsetter nedenfor.

Lang karriere

41-åringen har gjennom flere år gjort seg bemerket på tv-skjermen, og har vunnet flere nordmenns hjerter med sin energiske væremåte.

Blant annet som programleder for «Nordens Perler», sammen med kokk Stian Floer. Spesielt fikk duoen oppmerksomhet da de før sommeren tok turen til Dragsholm slott i Danmark, der kjøkkensjef Claus Henriksen brukte cannabis i rettene sine.

Klipp fra TV3-programmet "Lukket visning": Jannecke Weeden får sjokk i en svært eksklusiv og moderne leilighet. Vis mer Vis mer

Før de kunne sette seg til bords på restauranten, måtte de nemlig ut og plukke fersk cannabis på gården til Søren Wiuff - som også leverer urter til stjernerestauranten Noma, ifølge The Guardian.

Så der sto Jannecke Weeden, ironisk nok omringet av «weed», i cannabisåkeren til Wiuff. TV3-profilen la ikke skjul på at opplevelsen var mildt sagt spesiell.

Saken fortsetter nedenfor.

SKEPTISK: Jannecke Weeden sier til Seoghør.no at det føltes veldig rart å stå i cannabisåkeren, selv om Søren Wiuffs virksomhet er helt lovlig i Danmark. Foto: TV3
SKEPTISK: Jannecke Weeden sier til Seoghør.no at det føltes veldig rart å stå i cannabisåkeren, selv om Søren Wiuffs virksomhet er helt lovlig i Danmark. Foto: TV3 Vis mer

- Det føltes veldig ulovlig. Det gjorde det! Jeg følte veldig at det ikke var lov og at jeg i hvert fall ikke skulle være der. Søren var en veldig vittig fyr altså, men det blir man kanskje av å rusle rundt i en cannabisåker, hehe, sa hun til Se og Hør.

- Det er noe med å starte dagen i en cannabisåker, der man får dyttet i seg sånne skudd. Det var helt absurd! la hun til.

LES OGSÅ: - Det var spesielt å kle av seg på andre date

MASTERCHEF: Jannecke Weeden forteller om sist gang henne lagde en romantisk middag. Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer