Janne Formoe singel igjen etter bruddet med Thomas Grimsgaard:

Brudd for Janne Formoe

«Neste sommer»-stjernen Janne Formoe går fri og frank inn i den lyse årstiden.

BRUDD: Forrige helg avslørte Janne Formoe at det er slutt mellom henne og brannmannen Thomas Grimsgaard. Her avbildet på Gullruten i 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRUDD: Forrige helg avslørte Janne Formoe at det er slutt mellom henne og brannmannen Thomas Grimsgaard. Her avbildet på Gullruten i 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For halvannet år siden avslørte Se og Hør at Hanne Formoe (42) hadde falt pladask for brannmannen Thomas Grimsgaard (43).

LES MER: I den nyeste utgaven av Se og Hør kan du lese mer om bruddet mellom Janne Formoe og Thomas Grimsgaard.
LES MER: I den nyeste utgaven av Se og Hør kan du lese mer om bruddet mellom Janne Formoe og Thomas Grimsgaard. Vis mer

Nå er forholdet over.

Det avslørte Janne selv i radioprogrammet «Salongen» på P2 forrige helg.

Bruddet skjedde for en stund siden, og har sitt preg på «Norske Talenter»-dommeren i vinter.

- Jeg hadde det litt tungt da. Jeg hadde litt kjærlighetssorg, og grå vinter. Ikke en god kombinasjon. Da blir man jo lei seg, da, røpet hun på P2.

Forelsket seg på ferie

Det var under en tur til Spania i 2016 at Janne fikk øynene opp for 43-åringen.

- De så på hverandre under hele flyturen, fortalte et øyenvitne som satt på samme fly til Se og Hør den gang.

Selv vil ikke Janne kommentere forholdet, men da hun gjestet «Senkveld» året etter tok hun med seg kjæresten.

Dette var første gang paret viste seg sammen for offentligheten.

I studio hos Thomas Numme og Harald Rønneberg, med KrF-leder Knut Arild Hareide og Leif Einar «Lothepus» Lothe ved siden av seg, bekreftet hun at hun har fått seg kjæreste.

- Ja, det stemmer! sa hun, til mye jubel fra publikum i salen.

Måtte lete opp kjæresten

I «Senkveld»-studioet bekreftet skuespilleren også at de to faktisk møttes på sydenferie, nærmere bestemt på Gran Canaria. Janne kunne fortelle at hun hadde fått øye på ham, da de sto i køen på vei inn i flyet.

Janne Formoe innrømmet videre at hun syntes han var veldig kjekk, og at hun speidet etter en dame som kunne være moren til barna han hadde med seg.

- Det var en flott far, og jeg så jo etter en mor, men jeg så ikke noen mor. Da tenkte jeg «okei». Vi så hverandre på det flyet, men vi sa ingenting. Eneste jeg klarte å si var at jeg skulle være en uke da vi sto i bagasjekø, sa hun i programmet.

Turbulent kjærlighetsliv

Tidligere har den kjente skuespilleren vært kjæreste med «Idol»-profil og artistmanager Jan Fredrik Karlsen (44), som hun har datteren Felicia (12) sammen med.

Saken fortsetter under:

PÅ OG AV: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen (t.h.) sammen med skuespiller Bjarte Hjelmeland på vei inn til Komiprisutdelingen i 2008. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
PÅ OG AV: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen (t.h.) sammen med skuespiller Bjarte Hjelmeland på vei inn til Komiprisutdelingen i 2008. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

Janne og Fredrik ble sammen for første gang for over ti år siden, men etter et par år tok forholdet slutt.

Siden den gang har duoen blitt sammen og gått fra hverandre igjen tre ganger.

- Alle som har gått fra hverandre vet at det bare er vondt. Man vil jo gjerne lykkes med å få til et liv med den man har barn sammen med. Jeg er typen som ikke gir meg før hver stein er snudd. Men det tradisjonelle A4-livet, det var ikke for oss, sa Janne Formoe om forholdet til Karlsen til ukebladet Tara i 2014.

LES OGSÅ: Brudd for Aksel Lund Svindal

KJENT IGJEN: Janne Formoe forteller om den gangen hun ble gjenkjent hos gynekologen i Asbjørn Brekkes julestudio. Video: TVNorge Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer