BRUDD ETTER FEM ÅR: Janet Jackson giftet seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana i 2012. Nå skal de imidlertid skilles, hevder flere kilder. Foto: NTB scanpix
BRUDD ETTER FEM ÅR: Janet Jackson giftet seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana i 2012. Nå skal de imidlertid skilles, hevder flere kilder. Foto: NTB scanpixVis mer

Janet Jackson:

Brudd for Janet Jackson kun tre måneder etter fødselen

Kilder hevder at artisten skal skilles fra ektemannen. 

(Seoghør.no): I starten av januar ble popstjernen Janet Jackson (50) og ektemannen Wissam Al Mana (41) foreldre for første gang.

Nå, kun tre måneder etter fødselen, har ekteparet gått hver til sitt. Det melder en rekke kilder overfor flere utenlandske medier.

- Dessverre har Janet og Wissam bestemt at ekteskapet ikke lenger fungerer og de har valgt å gå hver til sitt. De er begge svært travle personer, men de er fast bestemt på å være gode foreldre, også hver for seg.

- De er gode venner, og sønnen Eissa vil bli boende hos sin mor, som er bosatt i London, sier en venn av Jackson til Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

HOLDT LAV PROFIL: Janet Jackson og Wissam Al Mana har vernet godt om privatlivet de siste årene. Her avbildet i London i fjor. Foto: NTB scanpix
HOLDT LAV PROFIL: Janet Jackson og Wissam Al Mana har vernet godt om privatlivet de siste årene. Her avbildet i London i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nettstedet skriver at skilsmissen kan bli komplisert, spesielt når det gjelder det økonomiske. Wissam Al Mana, som er en forretningsmann fra Qatar, skal ifølge Daily Mail ha en formue på omkring ni millarder norske kroner.

Janet og Wissam møtte hverandre for første gang i 2009, og giftet seg tre år etter i all hemmelighet. Først året etter bekreftet de selv bryllupet.

Popsangeren har holdt en realtivt lav profil de siste årene.

Måtte utsette turneen

Det var i oktober i fjor at Jackson bekreftet at hun ventet sitt første barn. Da hadde gravidryktene allerede svirret en stund.

Det gjorde hun via en filmsnutt på Twitter, der hun beklaget overfor fansen for at hun måtte utsette verdenstueneen «Unbreakable».

- Nå som vi er i gang med andre del av turneen har det plutselig blitt en forandring. Jeg synes det er viktig at dere er de første som får vite at mannen min og jeg er i gang med å planlegge familien vår. Derfor må jeg utsette turneen, fortalte hun med et stort smil om munnen.

Tredje skilsmisse

Janet Jackson er lillesøsteren til den avdøde popstjernen Michael Jackson.

I likhet med sin bror ble hun stjerne i ung alder. Som tiåring fikk hun sitt gjennombrudd i TV-serien «The Jacksons» sammen med flere av sine søsken.

Dette blir Janets tredje skilsmisse. Hun har tidligere vært gift to ganger, først med James DeBarge 1984 til1985 og senere med René Elizondo, Jr. fra 1991 til 2000.

LES OGSÅ: - Jeg tenker og gråter mye