Jan Fredrik Karlsen:

Brudd for Jan Fredrik Karlsen

Artistmanageren og kjæresten har valgt å avslutte forholdet.

PRIORITERINGER: Jan Fredrik Karlsen er blitt singel igjen. Det forteller han til VG. Foto: NTB Scanpix
PRIORITERINGER: Jan Fredrik Karlsen er blitt singel igjen. Det forteller han til VG. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jan Fredrik Karlsen (45) og sykepleieren Camilla Thorvaldsen har valgt å avslutte forholdet. Det forteller den tidligere «Idol»-dommeren i et intervju med VG. Han ønsker ikke å utdype saken overfor avisen.

Paret har vært sammen siden sommeren 2016.

Både Jan Fredrik og sykepleier-kjæresten har barn fra tidligere forhold. Førstnevnte har datteren Felicia (13) med ekskjæresten Janne Formoe (42) og William (16) fra et tidligere forhold.

Prioritert jobben

Jan Fredrik Karlsen er for tiden aktuell som programleder for «Sommerfest i Telemark» på TV 2, sammen med Cathrine Fossum (40).

I et intervju med VG Helg forteller artistmanageren at han har prioriert jobben fremfor familielivet.

GIKK I TERAPI: Jan Fredrik Karlsen dro med forretningspartneren til psykolog for å unngå misunnelse. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

- Jeg har valgt vekk mye tid med barna mine fordi jeg har prioritert jobb. Jeg har sagt til meg selv at jeg ikke har lov til å angre på den beslutningen, fordi det er et voksent og bevisst valg jeg har tatt, sier han til avisen.

Jan Fredrik forteller videre at han har vært åpen med barna om at ingenting kommer av seg selv, og at om man skal oppnå noe i livet, «må man stå på».

- Og nå kommer noe viktig: Jeg er helt utrolig priviligert som har fått barn med to damer som anerkjenner valget mitt, og som legger til rette slik at jeg har et veldig godt forhold til dem. Jeg føler stor kjærlighet for de to mødrene, de har bidratt til at ungene er veldig glad i pappaen sin. Og jeg elsker William og Felicia høyere enn alt, sier han til VG.

Av-og-på-forhold

Hans mest omtalte forhold er nok det nevnte med Felicias mor, skuespiller Janne Formoe (42).

De traff hverandre under innspillingen av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004, og fant raskt tonen. I 2007 fridde Jan Fredrik til Janne, men fire måneder senere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

Noen måneder senere fant paret tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt.

Saken fortsetter under.

I 2015, da paret hadde gått fra hverandre fire ganger, erkjente Janne at det var slutt for siste gang.

Janne åpnet seg om kjærligheten mellom henne og Jan Fredrik i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen» tidligere i år.

- Det blir en tabloid, litt flau greie. Det virker så surrete, men så handler det egentlig bare om å ville få til kjærligheten, fortalte hun til Solveig Kloppen.

- Kjempetøft

«Neste sommer»-skuespilleren fortalte videre at hun skammet seg veldig over situasjonen, og at hun ikke klarte å kontrollere følelsene sine.

- Det var kjempetøft, og jeg synes det var helt forferdelig skamfullt. Jeg kunne ha flere perioder hvor jeg ikke klarte å styre meg, og kunne begynne å grine hvor og når som helst. Det var rart å ikke ha kontroll, men jeg var veldig lei meg over alt som hadde gått i grus, sa hun åpenhjertig.

Jan Fredrik forteller for øvrig i VG-intervjuet at det er viktig for han at barna tar skolen seriøst. Selv vet han fortsatt ikke om han besto videregående eller ikke.

Konvolutten med svaret har ligget uåpnet hos moren siden han fikk den i 1992. I stedet for å fortsette på skole, begynte han å jobbe. Allerede som 14-åring begynte han å jobbe som altmuligmann på turnéene til Tom Mathisen (65) og Herodes Falsk (63).

LES OGSÅ: Jeg føler meg som en prinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer