«Jakten på kjærligheten»:

Brudd for «Jakten»-paret

Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld har gått hver til sitt etter tre år.

BRUDD: Etter deltakelsen «Jakten på kjærligheten» ble Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld raskt samboere. Nå er det slutt mellom dem. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BRUDD: Etter deltakelsen «Jakten på kjærligheten» ble Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld raskt samboere. Nå er det slutt mellom dem. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er gått tre år siden tv-seerne fikk ta del i kjærligheten som begynte å blomstre på skjermen mellom «Jakten på kjærligheten»-bonde Beatrice Fjell (27) og frieren hennes, Fredrik Fjeld.

Året etter kunne de to turtelduene avsløre overfor Se og Hør at de hadde kjøpt gård sammen i Eidsberg i Østfold, men torsdag bekrefter Fjell at de to tv-profilene har gått hver til sitt etter tre år.

- Vi gikk fra hverandre veldig nylig, for en ukes tid siden, forteller hun, og legger til at hun allerede har flyttet ut av parets felles bolig.

Hun beskriver Fjeld som en flott gutt, og har ingenting negativt å si om ham. Framover ønsker hun ekskjæresten masse lykke til, og håper han finner kjærligheten.

- Vi hadde tre flotte år sammen, sier hun avslutningsvis.

Fredrik Fjeld bekrefter også bruddet overfor Se og Hør.

«Jakten på kjærligheten»-bonden Beatrice Fjell blir flau når frier TJ skal fremføre en sang for henne på gitar. Vis mer

Kjemien uteble

Bonden tok til tårene da hun valgte Fjeld foran sin andre finalefrier, Simen Gjølberg Johansen.

- Jeg føler kanskje at dette utvikler seg mer som et vennskap. Jeg har fått litt mer følelser for han andre, men jeg liker deg uansett veldig godt som person, sa Fjell til Gjølberg Johansen i episoden.

27-åringen har tidligere sagt til Se og Hør at hun ikke hadde en anelse om at valget skulle bli så tøft. Til syvende og sist var det imidlertid kjemien som uteble.

- Etter den siste daten med Fredrik, ble det veldig tydelig for meg hvem jeg skulle velge. Jeg hadde jo mye mer følelser for Fredrik, så sånn sett var valget enkelt. Samtidig var det trist å sende hjem Simen. Han er jo helt fantastisk, så jeg ønsker ham masse lykke til, og håper han finner seg en kjæreste, sa hun.

Etter «Jakten på kjærligheten» beskrev Fjell deltakelsen som en følelsesmessig berg-og-dal-bane. Hun ville imidlertid aldri vært den foruten.

- Det har vært kjempegøy. En opplevelse for livet. Jeg har ledd mye, men også grått litt, noe som også gjenspeiles i programmet. Jeg sitter igjen med mange gode minner, sa hun den gang.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Gårdsdrøm

Allerede før hun ble med i kjærlighetsprogrammet hadde Fjell en drøm om å kjøpe gård - og det gikk ikke lang tid før drøm ble til virkelighet.

- Det er helt fantastisk. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Både Fredrik og jeg har, også hver for oss, hatt en drøm om å kjøpe en gård, og da vi møtte hverandre var det en helt perfekt anledning til å kjøpe noe sammen, sa hun til Se og Hør for to år siden.

ÅRETS BØNDER: Dette er bøndene som skal konkurrere om friere i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer

Tomten er på hele 84 mål, og på tunet er det fem bygninger. Det inkluderer hovedhus, låve, bryggerhus, potetkjeller og et stabbur. Gården kjøpte de for underkant av fem millioner.

- Det er ikke et oppussingsobjekt. Vi kan flytte inn som det er, det er ingen store ting som må gjøres, opplyste Fjell.

Nå har hun altså flyttet fra gården, men forteller at hun ikke flyttet langt.

LES OGSÅ: Overrasket hjemme hos ekskona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer